Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Dolby Vision DIY
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Pacman játékot szeretnék írni (java), és el is kezdtem meg minden, felrajzoltam a pályát, ütközött a falakkal a játékos... de eléggé csúnya volt a kód és pl azt már nem tudtam beletenni, hogy az ellenféllel ütközzön
Elkezdtem előről az egészet szépen model-view-controllerben megírni, de egy kicsit puskáztam is. De sajna még nincs kész és nekem még ma este kellene nagyon!!!
Itt vannak a források : [link]
A pálya, a játékos megvan (de valamiért nem fordul). Ami nagyon (mindenképp kellene) az az ellenfél (aki valahogy felém mozog), akihez ha hozzáérek akkor game over. Sajnos nagyon szorít az idő, és én ezt nem tudnám holnapra megcsinálni, ezért is kérem a segítségeteket!
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- World of Tanks - MMO
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kuponkunyeráló
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest