Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr1xX
tag
Annyi hozzáfűznivalóm van, hogy tiszta lappal indultam, mert nekem úgy könnyebb. Egy 10x10-es integer mátrixban keres egymás mellett 4 ugyan olyan számot, és ha talál, akkor azt írja ki a konzolra, hogy talált, egyébként, hogy nem. Még annyi megjegyzés, hogy felesleges pl vízszintnél jobbról + balról viszgálgatni, mert ha balról jobbra haladva találunk egymás mellet 4 ugyanolyan értéket, akkor nyílván jobbról balrahaladva is
. Ugyanez igaz a többi irányra. Tesztelgessed, állítsd át a mátrix értékeit kölönböző helyeket azonos értékűre, és kerestesd meg vele. Nekem műxött. Próbáld értelmezni a kódot, hátha tudtam segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő