- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Kompakt vízhűtés
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Köszi a segítséget. Egy-két dolog világosabban áll előttem, de sokszor olyan, mintha sötétben tapogatóznék
(nem, most nem vagyok részeg
)
Félig-meddig megcsináltam a gyakorló feladataimat. Ha szépen megkérlek, és ha időd engedi, megnéznéd, hogy miket rontottam el? Fordítani nem is próbáltam, mert még kész sincs, szintaktikai hiba nem érdekel, hanem ''csak'' az elvi hibák.
Itt vannak az általam írt forráskódok: Bővebben: link
És itt maga a feladat: Bővebben: link
Nem azt kérem, hogy old meg helyettem, mert ezek csak a ZH-ra való gyakorlás miatt kerültek kiadásra, semmi pontot, jegyet nem kapok értük. Még mielőtt felháborodna valaki, hogy mással akarom megcsináltatni a feladatomat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jó lenne, ha megnéznéd, órákon még csak hasonlókat se csináltunk. Ja, hétfőn lesz ZH, úgyhogy ha lehet, addig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- i5-ös Kezdő Gamer/Multimédiás PC! Core i5 4590 / 16GB / Nvidia GTX 750 Ti 2GB OC / SSD+HDD /Dell ház
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- PlayStation 4 Pro 1TB (CUH-7216B) 1db gyári kar + Ajándék Mortal Kombat X game, összes kábel/5 HÓGAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem, most nem vagyok részeg
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)