Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Köszi a segítséget. Egy-két dolog világosabban áll előttem, de sokszor olyan, mintha sötétben tapogatóznék
(nem, most nem vagyok részeg
)
Félig-meddig megcsináltam a gyakorló feladataimat. Ha szépen megkérlek, és ha időd engedi, megnéznéd, hogy miket rontottam el? Fordítani nem is próbáltam, mert még kész sincs, szintaktikai hiba nem érdekel, hanem ''csak'' az elvi hibák.
Itt vannak az általam írt forráskódok: Bővebben: link
És itt maga a feladat: Bővebben: link
Nem azt kérem, hogy old meg helyettem, mert ezek csak a ZH-ra való gyakorlás miatt kerültek kiadásra, semmi pontot, jegyet nem kapok értük. Még mielőtt felháborodna valaki, hogy mással akarom megcsináltatni a feladatomat
Tényleg jó lenne, ha megnéznéd, órákon még csak hasonlókat se csináltunk. Ja, hétfőn lesz ZH, úgyhogy ha lehet, addig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest