Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mellékelt txt részlet (recept) szerkezetet szeretném listába olvasni. (A receptek üres sor szeparáltak. Recipe osztály 1db arraylist példány változót tartalmaz.)
Pancake dough
60
milk
egg
flour
sugar
salt
butterMeatballs
20
ground meat
egg
breadcrumbsTofu rolls
30
tofu
rice
water
carrot
cucumber
avocado
wasabiA tervem: string listába (part) tettem a sorokat és file üres sor esetén ezt a listát odaadtam a recepies listának, ami az osztályt tárolja. A gondom, hogy a part.clear(); hívással az átadott referencia is megszűnik. Hogy lehetne ez jól megoldani?
public static ArrayList<Recipe> readRecordsFromFile(String fileName) {ArrayList<Recipe> listRecipes = new ArrayList<>();ArrayList<String> part = new ArrayList<>();try {Scanner file = new Scanner(Paths.get(fileName));while (file.hasNextLine()) {String[] str = file.nextLine().split(System.lineSeparator());if (str[0].equals("")) {listRecipes.add(new Recipe(part));part.clear();} else {part.add(str[0]);}}if (!part.isEmpty()) {listRecipes.add(new Recipe(part));}} catch (IOException ex) {Logger.getLogger(RecipeSearch.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);}return listRecipes;}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- SONY LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest