- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Egérpad topik
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mellékelt txt részlet (recept) szerkezetet szeretném listába olvasni. (A receptek üres sor szeparáltak. Recipe osztály 1db arraylist példány változót tartalmaz.)
Pancake dough
60
milk
egg
flour
sugar
salt
butterMeatballs
20
ground meat
egg
breadcrumbsTofu rolls
30
tofu
rice
water
carrot
cucumber
avocado
wasabiA tervem: string listába (part) tettem a sorokat és file üres sor esetén ezt a listát odaadtam a recepies listának, ami az osztályt tárolja. A gondom, hogy a part.clear(); hívással az átadott referencia is megszűnik. Hogy lehetne ez jól megoldani?
public static ArrayList<Recipe> readRecordsFromFile(String fileName) {ArrayList<Recipe> listRecipes = new ArrayList<>();ArrayList<String> part = new ArrayList<>();try {Scanner file = new Scanner(Paths.get(fileName));while (file.hasNextLine()) {String[] str = file.nextLine().split(System.lineSeparator());if (str[0].equals("")) {listRecipes.add(new Recipe(part));part.clear();} else {part.add(str[0]);}}if (!part.isEmpty()) {listRecipes.add(new Recipe(part));}} catch (IOException ex) {Logger.getLogger(RecipeSearch.class.getName()).log(Level.SEVERE, null, ex);}return listRecipes;}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iOS alkalmazások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Egérpad topik
- LEGO klub
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Apple iPhone 15 Pro - 128 GB - kék (302), Újszerű állapot, 10000.- Ft ajándék, garanciával!
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest