Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
Egy kis szakértést szeretnék kérni, mert nem tudom megfejteni miért nem akar a contains metodus nekem működni.
(book class a simple pojo)public static void main(String[] args) {Scanner scanner = new Scanner(System.in);ArrayList<Book> books = new ArrayList<>();while (true) {System.out.println("Name (empty will stop):");String name = scanner.nextLine();if (name.isEmpty()) {break;}System.out.println("Publication year:");int publicationYear = Integer.valueOf(scanner.nextLine());Book book = new Book(name, publicationYear);if (books.contains(book)) {System.out.println("The book is already on the list. Let's not add the same book again. \n Name (empty will stop):");} else {books.add(book);}System.out.println("Thank you! Books added: " + books.size());}for(Book b:books) {System.out.println(b.getName() + " " + b.getPublicationYear());}}
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Amazon
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arc Raiders
- Nagyrobogósok baráti topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(book class a simple pojo)