Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Tudom, hogy vannak itt a topic-ban az AverMedia-tól, már volt rá alkalom, hogy segítettek, most is megköszönném, mert kb. már hülyét kapok ettől a problémától (természetesen bárki más segít, aki tudja a megoldást, azt is megköszönöm):
AverMedia EzRecorder 130-mam azt csinálja (kezdetektől fogva), hogy ha lejátszok a pc-men egy fullHD videót, akkor elsötétül a kép pár mp-re, aztán újra megjelenik.
Tökmindegy, hogy az eszköz épp ki van kapcsolva és passthruval van átengedve rajta a kép, vagy be van kapcsolva, ez akkor is így történik. Először azt hittem, túl lassú a kábel, vagy ilyesmi, kicseréltem, már 4k-t tudó atomdrága kábelek vannak rajta (lassan már többe kerültek, mint maga az eszköz) és még mindig ugyan ez a jelenség.
Kipróbáltam két vadiúj ledTV-t és két vadiúj monitort rajta (24cm, 32cm, LG, Samsung), mindegyikkel hajszál pontosan ugyan ezt a jelenséget produkálja.
Egyértelműen az eszköz okozza a problémát.
Van úgy, hogy 720p-s videóknál, sőt SD-knél is produkálja, de 1080p-seknél mindenképpen.
Valaki tud erre megoldást esetleg, mielőtt kidobom a szemétbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest