Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

Tudom, hogy vannak itt a topic-ban az AverMedia-tól, már volt rá alkalom, hogy segítettek, most is megköszönném, mert kb. már hülyét kapok ettől a problémától (természetesen bárki más segít, aki tudja a megoldást, azt is megköszönöm):

AverMedia EzRecorder 130-mam azt csinálja (kezdetektől fogva), hogy ha lejátszok a pc-men egy fullHD videót, akkor elsötétül a kép pár mp-re, aztán újra megjelenik.

Tökmindegy, hogy az eszköz épp ki van kapcsolva és passthruval van átengedve rajta a kép, vagy be van kapcsolva, ez akkor is így történik. Először azt hittem, túl lassú a kábel, vagy ilyesmi, kicseréltem, már 4k-t tudó atomdrága kábelek vannak rajta (lassan már többe kerültek, mint maga az eszköz) és még mindig ugyan ez a jelenség.

Kipróbáltam két vadiúj ledTV-t és két vadiúj monitort rajta (24cm, 32cm, LG, Samsung), mindegyikkel hajszál pontosan ugyan ezt a jelenséget produkálja. :W Egyértelműen az eszköz okozza a problémát.

Van úgy, hogy 720p-s videóknál, sőt SD-knél is produkálja, de 1080p-seknél mindenképpen.

Valaki tud erre megoldást esetleg, mielőtt kidobom a szemétbe? :W

Új hozzászólás Aktív témák