- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santses
aktív tag
válasz
REDeath #3021 üzenetére
Az első félév gépész nagyon durva.. Ha rendesen akarsz készülni és már az elején nem akarsz feladni 1-2 tárgyat akkor bizony nem lesz sok szabadidőd.. Én utolsó hónapban szinte minden nap éjjel 3 ig tanultam (vagy leckét írtam), de megvan az eredmény mert minden tárgyam meglett. Ja egyébként igen most voltam elsős
(nem tom hányan buktak, de asszem kevés az olyan ember akinek minden tárgya meglett)
üdv
-
Santses
aktív tag
válasz
concret_hp #606 üzenetére
Köszi! És mondjuk egy győrhöz képest, mennyire erős? Sokal több az anyag? Vagy annyira nem számottevő?
-
Santses
aktív tag
Sziasztok!
Idén éretségizem és gépészmérnökire szeretnék továbbmenni! Segítségeteket szeretném kérni, hogy melyiket jelöljem elsőnek! Én a BME -re gondoltam elsőnek, csak sok olyat hallottam, hogy túlságosan nehéz és sokat szivatnak!
Ezeket az esélyesek: BME, Veszprémi egyetem gépész, Győri gépész, Miskolci gépész
Legfontosabb az, hogy mennyire jó a képzés, mert nemakarok úgy járni, hogy elvégzem és semmitse tudok. A másik hogy mennyire szivatják az embert, mennyire nehéz!
Köszönöm előre is aki tud segíteni abban, hogy összeállítsama a sorrendet !
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest