Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nemrég mentem egy dizel mazda6-tal.
hááááááááááááááááááááááát....
azt az ócska ezüst plastiklandschaftot magam előtt..
pedig kerestem a zoomzoomot
az rx8 meg tényleg vicc -
Dassler
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
De a legtöbb embert az érdekli, mer azzt látta az igényesebbnél-igényesebb tv műsorok közti reklámba, így azt fog venni. olvass bele egy ''amatőr'' F1 fórumba, mind Renault meg Ferrari buzi, a Hondáról szart se tudnak, hogy mi van a háta mögött...persze, hogy mind rohan francia ipari hulladékot venni.
mint Integra is írta, a Hondának egy szerencséje, hogy eladja magát. Mondjuk azért az Usában meg otthon nyomulnak erősen, a az ő igazi otthonuk. Ott elég szépen is aratnak. Európában nem törik magukat. Másrészt meg nem az autógyártás a fő profiljuk, a bevételeinek a 13%-át tette ki akkor, amikor a legmagasabb volt. Ők inkább a motorkerékpár, meg vizi dolgok terén aratnak nagyot. Meg persze a különféle célgépekkel (búvárszivattyúk meg iylenek) -
(Kolombusz)
veterán
Ma jó napom lesz. Érzem.

4 primerat láttam (újat).
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
nagoyn egyszerű a csapból is azt hallod hogy zoomzoomzoom, lófasz zoomzoom sincsen azokban az autókban, és mégis veszik mint a cukrot. egy bizonyos ragaszkodó megrögzött hű vásárlói közönségen túl, a marketing az eszköz amivel újabb vevőket lehet elcsábítani.
ebben meg a honda egy nagy nulla, azért növekednek európában mégis, mert a termékeik kurva jók és eladják magukat. különben már csomagolhatnának ha ez nem így lenne -
Integra
titán
válasz
Dassler
üzenetére
ne a magyar oldalakat figyeld, mindig késnek és az esetek többségében hülyeséget írnak és azt is úgy, mintha ők nyalták volna hegyesre a piramisokat, hehe

aztán ha (HA!) rendelsz hozzá lsd-t, máris 8.2 az ár. na de hát legalább valahol szerepel majd az árlistán hogy 7.9999999999999,-
-
Integra
titán
válasz
szatocs
üzenetére
pont azért kellene amit type r beírt a totálkáros cikk miatt..
mert az s2k-nak elbaszták a kommunikációját, ehhez a honda rohadtul nem ért.
és most ilyen softie verdákat kell csinálni a műkörmös puncinak meg a ficsúroknak. amivel még nem is lenne baj, de nem ezek alapozták meg a monda hírnevét, hanem a kőkemény gépek és igenis erre kellene az imázst továbbra is építeni. mert ez a fegyver a prémium gyártókkal szemben. ültem 330i z4-ben, mentem is vele, nagyon állat gép, de messze nem az a hardcore vadállat mint az s2k -
szatocs
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
Vagyis a 8 milla kicsit irreális, úgyhogy legyen inkább 6 milla ehelyett. Ekkor már persze nem mindegy, de akkor is van egy fasza roadstere a hondának, minek kell egy cabrio is? Persze lehet, hogy ez a hondának ebben a kategóriában is jelentene egy pár vásárlót, de ha ilyen kis rondaságok lesznek, akkor inkább ne is csináljon.
-
Dassler
őstag
Hondameeting valaki 22-25 ? [link]
-
szatocs
őstag
-
Type-R
őstag
''Best Motoring International Vol.19
US VS. JAPAN DRIFT OFF
Release Scheduled for End of July, 2006
US VS. JAPAN DRIFT OFF
US drift stars, Ken Gushi and Rhys Millen challenge 2005 D1 Champion Yasuyuki Kazama for a drift battle. Ken even shows up with his 500hp Ford Mustang he competes in Formula D, but hold on kid. To make all conditions equal, all three must drive the same car, a COMPLETELY stock Mazda MX-5 Roadster. You know who’s really good when they can turn a stock vehicle sideways. After the battle, Keiichi and Kazama take Ken’s Mustang for spin. Also featuring model/drifter Verena Mei.
M5 MERCY!
What’s got a V10 with a 7 speed SMG and has 507hps? A Super GT500 racing car? Wrong! It’s the BMW M5. We gathered the best from around the world to see which car is up to par with this speed machine from BMW. The Nismo R34 GT-R Z Tune, 911 Carrera S, Lambo Gallardo and M3 CSL go up against the M5 at Tsukuba.
SOLSTICE SPORTS FR
We don’t care how many of these cars Donald Trump sold in “The Apprentice” last year. Road & Track International Editor Sam Mitani invites the BMI crew to Streets of Willow to test GM’s new sports FR. Keiichi Tsuchiya was in for a surprise!
LIFE IN THE FAST LANE
We followed JDM superstars Max Orido and Nob Taniguchi to GTLIVE at Phoenix. Drift demos, Grand Am racing, time attacks and lots of happenings! Take a peak at their life in the fast lane.
Reply With Quote''
Nem lesz s2k battle
Hiába szavaztam annyit. -
Type-R
őstag
válasz
Dassler
üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a BMWkel, lásd álom autó topicban M3 CSL-t írtam, hogy az az álomautó számomra, mégmindig.
A lényeg hogy azért írtam BMW-t, mert volt egy BMJ videó, ahol M5, M3 CSL, Z-tune, Gallardo és 997 Carrera versenyezett egymás ellen, és a Skylien szinte végig utolsó volt, mert a pilóta nem nyomta, de az utolsó körben a célegyenben megfingatatta az összeset, és nyert, pedig az is 500LE-s és van vagy 1,8tonna. Ebből meg az következik, hogy majdnem megegyezik az M5 és a Z-tune lóerő/tömeg aránya.
asszem ez az a videó:[link] -
Dassler
őstag
Na ja...a bmw-k azért nem egészen gyorsulásra kihegyezett autók - azé nem mennek rosszul -, így nem olyan gáz ott hagyni egyiket másikat. Na persze mindegyiknek a kategóriájának megfelelő ellenféllel (tehát nem széria jazz contra M5). Monjuk európai gyártókból még mindig BMW-t választanám elsősorban (Porsche mellett) mint bármelyik másikat.
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Hát bármennyire is nem teccik, a Honda autóeladásainak majd felét az amcsi piac adja, így az ottani igények a meghatározóak a cég számára. Így a nem elég sikeres is ottanra értendő. Én már az NSX utódra vagyok begerjedve, milyen lesz vajon...hátha beruházok egybe a Skyline mellé

-
Type-R
őstag
''A Honda roadstere nem elég sikeres(he
), így állítólag a közvetlen utód sem szerepelt a tervekben. Brit sajtóhírek szerint azonban a sportkocsik iránti növekvő kereslet nyomán a japán gyártó vezetése meggondolta magát.
Magas fordulatszámú motorja, hátsókerék-hajtása és egyszerűsége miatt az S2000-es általában jó kritikákat kapott mindenütt, de épp kompromisszummentes kialakítása akadályozta meg eddig, hogy igazán sikeressé váljon. A legnagyobb gondot az jelenti, hogy nincsen belőle automata váltós kivitel, így a roadsterek legnagyobb piacán, Észak-Amerikában csupán néhány fanatikus játékszere lehet, míg például a hasonló méretű és teljesítményű Porsche Boxster ugyanitt tömegesen találhat gazdára. Az S2000 következő változatának kifejlesztése persze nem megy gyorsan: az első vázlatok állítólag csak mostanság készültek el, így a szériaváltozat akkor sem jelenhet meg 2011 előtt, ha a Honda vezetése még ma jóváhagyja a gyártást.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a Honda sportkocsi nélkül maradna a következő néhány évben: úgy tudjuk, már jövőre bemutatkozhat az XGA munkanevű, nagyobb méretű sportkupé, és persze készül a V10-es Honda NSX-utód is.''
Azért akarnak majd SMG váltót belerakni, hogy megmaradjon a sportosság, és a béna amcsik is tudják majd vezetni?
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
Skyline-ból nekem a X-es jön be legjobban. A legutóbbi kissé túl kommersz, vagy modern, nem is tudom. Talán tudat alatt Renault vélek látni benne

-
szatocs
őstag
[link]
Egy kis skyline evolúció... -
Dassler
őstag
Így első ránézésre autónak tűnik. Van 4 kereke, meg krómozott lököse elöl, és kék. Sőt, világítótestek is vannak ott, meg díszléc...Nah, eltaláltam?

Amúgy valami első generációs japán gépnek tűník az 50-es évek végéről....vagy efféle, ami hasonlít egy lekerekített sarkú zsigára
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
Ki tudja ez mi?
![[kép] [kép]](http://bestmotoringvideo.com/blog/media/GT-B.jpg)
-
Dassler
őstag
HAmá gogli videó [link]
-
Dassler
őstag
[link] na ebben sincs sok fölös cucc
-
Integra
titán
ez nagyon mehet....
[link] -
Dassler
őstag
válasz
Bence(HUN)
üzenetére
jó az az Accord, főleg, hogy egy kis reszelés, meg furkálás után mennyi rejtett tartalékot elő lehet csalogatni abból a 2.4-esből (lásd feljebb pár hozzászólással a linket). De így alapon is szeressük

-
KMan
őstag
volt mar az accord reklam?
[link] -
Integra
titán
naptár desktopnak júniusra

[link] -
Integra
titán
válasz
Dassler
üzenetére
ezt néztem én is, pedig szerintem minimum 17es, de inkább 18as van rajta.
aztán a fene se tudja mennyivel nyomta azt a kanyart, mert rendesen úl a gátlókon az autó..
meg ha megnézd a hátsó féket, azért az elég méretesnek tűnik, tudtommal opcionálisan 19es felni is lesz hozzá... -
-
kovasz
senior tag
az accord temahoz kapcsolodva: [link]
-
szatocs
őstag
-
szatocs
őstag
Na ez mind gyönyörű volt!!! 
-
Type-R
őstag
[link]
[Szerkesztve] -
Type-R
őstag
![[kép] [kép]](http://img282.imageshack.us/img282/3469/img04407fx.jpg)
-
Type-R
őstag
-
Integra
titán
nekem is 98as a gép, mondjuk én pörgetem rendesen

de full szintit rakj bele mindenképp! ezekbe az autókba már rég azt kell, elkell felejteni a félszintiket. szerintem érezhető lesz a különbség.
nem tudok más olajat mondani, majd mond más, én jelenleg ehhez az egy típushoz ragaszkodom, okkal és tapaszalattal.
Aktív témák
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ne tudd meg, emnnyi szart rájuk lehet sózni jó körítéssel...

) főleg autó ügyben nem.

), így állítólag a közvetlen utód sem szerepelt a tervekben. Brit sajtóhírek szerint azonban a sportkocsik iránti növekvő kereslet nyomán a japán gyártó vezetése meggondolta magát.
egy r34-ert viszont a lelkemet is odaadnam

![[kép] [kép]](http://www.nissanrapid.hu/WEBSET_DOWNLOADS/431/Skyline%20R33%20008.jpg)