Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAID
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
UP!
-
jss
aktív tag
Figyu!
Asszem a második pályán van, hogy a túszokat ki kell menteni a japán stílusú házból, a fickókámat le kell menekíteni az alagútba, aztán meg a jakuzát kell kinyírni...
Na, itt akadtam el! A jakuza eltűnt de nem halt meg, asszem a fal túloldalán van, de hogy jutok oda én is? Van valami titkos kapunyitó, vagy mi? -
Sátán44
addikt
Elakadtam a japán utáni pályán.A központi számítógépteremben vok és nem tom mit kell csinálni.Segítenétek nekem

-
-boyscout-
tag
Esetleg valaki nem tud végigjáccást valahonnan?
tessék: Bővebben: link -
Asusfan
őstag

-
Tiraus
csendes tag
Toszo bocs a kései reagációról de kiment a netvezeték. Kössz az infót.
+egy kérdés mivel lehet a szemüveg funkciót változtatni ???
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
Köszi. Ha a tollal lelőttem bárkit az udvaron, +szólalt a riasztó... Este próbálkozom majd...
Nem akarok pofátlan lenni:
Esetleg végigjátszás valahonnan?
thanx
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
Aholy.
Valaki tudna segíteni? Leértem a gyárudvarra vagy mire a csajjal, azt írja, hogy above the security meghogy disable the searchlights.
Ez nem az, hogy nefingjamelmagam mert a biztonságiak észrevesznek, éshogy semlegesítsem a keresőlámpákat?
Csak aza baj, bárhova megyek lebukok, ha kifingatom a lámpákat lebukok. Mit kell csinálni??
Esetleg valaki nem tud végigjáccást valahonnan?
thanx előre is... -
Tiraus
csendes tag
ja és a napszemüveg azt sem tudom mire jó
-
Tiraus
csendes tag
Kössz de csak a telefont meg a palmtopot nem tudtam használi.
(((főleg a telefont azt nem tudom milyen szituációban kell használni))) -
Tiraus
csendes tag
Mire jó az a palmtop????
-
Tiraus
csendes tag
Kösz, ha nem sikeredik majd írok.
-
Tiraus
csendes tag
Van az a fekete ablak. Ha továbbmegyek van egy terem ahol egy ember sétál, egy pedig a székben alszik a pult mögött. Ha rálövök a tollal kiír valami hülyeséget, szóval elkapnak. Annak a fószernak van valami szerepe ????
A fekete ablak mellet van egy ajtó, ahhot kell egy belépő kártya, azt a pult mögötti pasastól kell megszerezni vagy nem ??? -
Tiraus
csendes tag
Ez sikerült . Kösz ha elakadok majd írok.
-
tozso
tag
Na erre a pályára kristály tisztán emlékszem, de megint csak arra hogy van ilyen. Ha elmész előtte és jobbra lemész akkor ott van egy porta két őrrel, talán náluk van valami kulcs. Ha nem akkor próbáld meg kicsalni őket valahogy (elmész az üveg elött, belelösz,...)
Remélem valamelyik jó lesz. -
Tiraus
csendes tag
Hi ! Elég hülyén hangzik, de rögtön, hogy végigvittem a mission 3-at máris problem a mission 4-ben.
Az elején egy bazi nagy garázsban vagy, aztán egy lépcsőházban kell felmenni
amielőtt háttal neked egy zöldruhás csávó áll.
Utána egy puccos akármiben leszel ami eléggé nagyon nagy. Van egy ajtó amit kártyával kell kinyitni. Mellette egy sötétitett ablak van amiben az épület tervrajza zöld hologramm hálóval bevonva.
KÉRDÉS: Hogy lehet bejutni abba a helyiségbe? / Mi kell a bejutáshoz?
Ha valakine kellenek kiegészítő csak írjon.
[Szerkesztve] -
Tiraus
csendes tag
Sikerült !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZI KÖSZI KÖSZI KÖSZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
tozso
tag
Hát erre aztán végkép nem emlékszem, de nem nehéz felismerni: bazinagy francia ágy két éjjeli szekrénnyel, melynek egyik oldalán a falon van egy festmény a mögött van egy széf.
De mondom már nem nagyon emlékszem rá, de tudom hogy egy ilyen típusú feladattal én is sokat szenvedtem. Lehet hogy az egy másik pálya.
Köszi, de nem kell semmihez kiegészítő. -
Tiraus
csendes tag
Kösz az infot de hol van a háló ?
Egyébként kell valamihez kiegészítő ?
[Szerkesztve] -
Tiraus
csendes tag
Na ezt hülyén mondtam ! :-) A mission 3-ban, minden csajt megmentettem, szétlőttem a computert az irodában, a pasast elvittem az alagútba.
Minden kész kivéve az a ........... ''Retrieve the code key from the bedroom safe''.
Hol van ez a ........ ....... ............. ...... bedroom ?
Az infoért cserébe mindenféle király kiegészítőt tudok egy csomó játékhoz !! ;-)
[Szerkesztve] -
Tiraus
csendes tag
Hol van az a ''code key in the safe bedroom'' a mission 3-ban?
-
Adree
csendes tag
hali!
azt szeretném megkérdezni, hogy lehet továbbjutni azon a pályán ahol az ECMeket kell kiiktatni (nembiztos hogy igy hivják, de azt hiszem). Elöször azt kellett amelyik az alagut tuloldalán volt, azzal meg is vagyok, de egyszeruen nem jutok be a másik házba. Pedig eddig még nem akadtam el, és most baromira ideges vagyok.
Segitsetek légyszi ha tudtok, feltéve ha érthetöen el tudtam magyarázni, de ha nem az az én bénaságom!
köszi -
Toner
csendes tag
Én eddig összesen fél órát nyomtam, de a lopózós jelenetnél kint az udvaron bármit csinálok mindíg megszólal a sziréna, hogy a fingás kerítse hatalmába őket.
-
casenoid
tag
szépen le kell minden csajt fényképezni.
-
casenoid
tag
bocs, de mit nevezel második pályának?
a kastélyban a fogadást, tele nőkkel?
vagy melyik? -
jojojo
senior tag
A második pályán mit kell csinálni.Mert ha ütök vagy lövök mindig le lönnek??

-
Joe_007
tag
válasz
dON't hAcK!
üzenetére
Jobban mennek nekem az autóversenyek

-
Joe_007
tag
válasz
dON't hAcK!
üzenetére
Túl sűrűn esett a hó

-
Joe_007
tag
Hú de ciki
de a legelején a lezárt ajtót mivel tudom kinyitni? -
casenoid
tag
up
-
casenoid
tag
játszott más is ezzel a game-val?
kiadták a cheat kódokat, csak baromira nincs sehol az a file, ahol be kell állítani a sv_cheats 1 -t. Ha létrehozom a megfelelő könyvtárban, akkor se kapcsol be. egy letölthető trainert találtam,melynék nem fogy a lőszer - not bad
Mielőtt megköveznétek,miért keresek ennyi idő után a trainerre megoldást: CSAK!
pontosabban: mert előbb-utóbb biztos jól fog jönni, ha most nem is használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Dell Latitude E6220 HD i5-2520M 4GB 128GB új akku 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Légyszi vki olvasson már be ide