Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Monitorkalibráló eszközök
- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
patik
csendes tag
Bocs hogy ide írok, de a szoftvereknél a kutya sincs:
A minap telepítettem fel a win98se-t és utána a winxp-t, de nem akar bejönni az oprendszer választó menü. Az xp- ntfs fájlrendszer alatt van. A két különböző fájlrendszer miatt lehet ez? Ha valakinek fenn van mindét oprendszer akkor leírná, hogy mit kell beírni a rendszer/speciális/indító izében lévő szerkesztőbe hogy jó legyen? Mert én próbálkoztam vele, csak utána az oprendszerválasztó menüben ha rámegyek a win98-ra akkor valamilyen hal.dll fájlt keres a system32 könyvtárban. Nos ilyet nem találtam ott, még a cd-n is kerestem, de ott sem volt. Örülnék ha valaki tudna segíteni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest