- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
válasz
NielsX #24216 üzenetére
Akkor jó ez a hőfok ilyen fesz mellett pláne,ne kupaktalanítsd,felesleges.
Amúgy talán a penge a biztonságosabb.
Nekem ugyan ilyen fesszel a 3570K-m 100 fokra felment linx alatt,kupak mod után lett 75 fok liquid ultrával,aztán újra lett kenve,mert másik alaplapban is kipróbáltam meg házat cseréltem,mx2 paszta a kupakra rakva,akkor 71 fokig sikerült levinni hyper 212 evovalMI a Batch# száma?
-
laychi
veterán
válasz
NielsX #24211 üzenetére
Ja hát ha linx-szel teszteltél,akkor ne is csodálkozz,mert a kör végén mindig visszavesz,amég regisztrálja az eredményt a program.Azt hittem aida stress testet futtattál és annál ingadozott így időközönként
Bár azt nem értem,hogy az aida folyamatosan 100% terhelést mutatott,holott vissza vesz ilyenkor belőle.
Lényeg,hogy megvan az oka.Ja és igen,túlterheli a linx a procit.
Haswellnél +100-110 mV-ot hozzádob adaptív(offset) üzemmódban a max terhelési feszültséghez képest,ha override(manual) módban van,akkor meg kifagy.
Mondjuk annak másabb is a tuningja mint,az ivy-nak. -
laychi
veterán
válasz
NielsX #24207 üzenetére
Terheld ugyan így és indíts mellé egy realtempet vagy egy coretempet,,és figyeld,hogy ott is ugyan ezt csinálja e.
Lehet az aidával van valami,vagy esetleg a hőfok érzékelővel.Esetleg,ha nem a legfrissebb aida van,akkor próbáld azzal.
Vagy próbálj ki valami másik stressz progit és azt is figyeld aidával,meg az említett progik valamelyikével egyidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest