- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jocy
aktív tag
válasz
Mika1227 #30564 üzenetére
Szia!
Én ugyanilyen prociról váltottam nonK3770-re. 45k ért vettem, 23 ba vitték el a 3470-et.
Ennyi ráfordítást megért nekem, mivel ha platformot váltok, az iszonyú drága lett volna. Főleg a ramok árai szálltak el brutálisan.... A gépem az adat lapomon, ezzel el leszek még jó darabig, úgy érzem.
Amit észre vettem a proci csere után: Mivel én BF1-BF4 multit játszok többnyire, feltűnő a különbség!
Főleg BF1-ben, az i5 már szenvedett, sokszor beesett az fps, droppolt, most az i7- nél ilyen nincs!
Folyamatos, megy mint a vízfolyás. A minimum fps is jóval több lett. Ahol kell (kihasználja) a 4+ szálat, ott mindenképp észrevehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged