Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
haddent #7676 üzenetére
Én alapvetően teljesítmény gépet szerettem volna építeni:
Ezért inkább feljebb keresgélek: Most 1.305V 4.664Gzh-et tesztelem max 72C linx...
Itt sem azt nézem, hogy 1.3V! hanem hogy épp hogy 70C felé kúszik! Elégedett vagyok...
Nagyon sokat variáltam is érte! Köszönet a fórumtársaknak aki tapasztalata és információja nélkül, sem a kupak, sem a paszta módosításba nem kezdtem volna bele!
Szerintem annak ellenére. hogy feszkívánós a procim az 5Ght-et is meg próbálhatnám léggel...
De az 90-100C alatt épp hogy lenne, bár ki tudja...(Nem próbálom meg...)
Nyári melegben ha a Linx egyértelműen 80C alatt van akkor az teljesen jó 24/7-re... (Hivatalosan még feljebb is jó kb.90C).
Tuning nélkül épp hogy 50C felett van a linx!!! De a hőmérsékleteknek csak akkor van haszna ha azt ki is használjuk! (tuningép esetében nem éjszakai passzív netgépnél...)
Szerintem az 1.4V-ot is nyugodtan lehet adni neki, csak 80-90C alatt maradjon! de én azért nem teszem...
Nitróval hűtve kapnak azok 2V közelében is! (1.8-1.9)Egyébként hihetetlen jó lett a hűtés az MX4-hez képest. -13C!!!
Nagyobb feszültségeknél ez a különbség még több!*** Liquid Pro: Veszélyes, alumíniumra! (vagy alumínium tartalmú felületre) nem szabad tenni, nehéz elkenni, mindig összeáll és könnyen spriccel, ha nem vagyunk óvatosak a fecskendővel! A nagyobbik fecskendő épp hogy elég a kupak alatt és feletti cseréhez! Eltávolítása is nehezebb mint a hagyományos pasztáknak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest