Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Szervusztok,
Gondolom már sokan szenvedtettek ebayes - usas problémával (borzasztóan magas szállítási költségek, stb.).
Pont az egyik ebayes topikban megmelítették ezt a címet, és felnéztem rá, mert pont aktuálissá vált 1 paintball marker vásárlása, ami itthon 40k, hambrurgereseknél meg 15k. A cég azt hírdeti magáról, h olcsóbban behozza a cuccokat, x összegért (mindig árajánaltott kell kérni). Én meg is tettem és kíváncsian várom az eredményeket.
A topik azzal a céllal jött létre, h megosszuk 1más tapasztalatait ezzel a szolgáltatással kapcs., illetve kinek milyen problémai/jótanácsai/egyéb alternatív ötletei vannak a húzos ups-es postaköltségek áthídalására?
Én most elsősorban arra lennék kíváncsi, h hányan használták már, és mennyiből jött ki nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs