- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Kérdés, hogy abból a szabványos tesztsorozatból mennyit teljesít.
Az OLED a napsugárzást tuti nem bírja sokáig. A szellőzőnyílások és portok a vizet. Szálcsiszolt fém ház.. ha bírja is a sokkot, azonnal olyan ocsmány lesz, hogy semmi értelme.
Az ingázáshoz jó anyagok és erre tervezés szükséges, nem katonai szabvány. Ebben viszont jó amúgy is a Zenbook.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
dseres
tag
MIL-STD 810H és fémváz jól hangzik. Elég strapabíró munkára? Értem ezalatt a mindennapi ingázást tömegközlekedésen és a ki-be nyitogatást megbeszéléseken.
-
ChRiS_RS
aktív tag
Ez a specifikációkat tartalmazó kép csak nekem bántja a szememet? Mind a minősége, mind az összkép valahogy nehezen emészthető számomra.
[ Szerkesztve ]
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
-
nkmedve
őstag
Ismét egy kellemes masinának tűnik, ahogy az elődök is. Nekem a 2 generációval korábbi modell van, 11-es sorozatú i5-el, lassan két éve tökéletesen teszi a dolgát.
Kíváncsi vagyok ebből a szériából lesz-e később AMD-s változat, a hatékonysága miatt az még mindig jobb választásnak tűnik mint a 13-as Intel az ultravékony kategóriában.
Ami kicsit talán csalódás az ez a rész: "hardver hűtéséről egy 20 wattos TDP-re méretezett, dupla ventilátoros hűtés gondoskodik"
Egy dupla ventillátoros hűtéstől azért többet várnék, nem tűnik úgy, hogy bármilyen fejlődés is lenne a hűtés hatékonyságában, pedig a zabagép Intel procikhoz nem ártana. Nálam a régi Zenbook egy-ventillátoros hűtése 25W-nyi hővel (ekkora TDP-t állítottam manuálisan) elbír különösebb gond nélkül. Az 55W PL2-es Intel procik mellett a 20-25W-os hűtők semmiképp nem túl acélosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest