Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Dolgozni is százszor jobb. A heti ~90-95 gép előtt töltött órából legfeljebb 2-3-at játszom (nagyon ritka, hogy többet) vagy még annyit sem (igaz, nem casual), de meg is őrülnék, ha állandóan egy féltéglát kellene toládoznom.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Keychron M7, oszt jó napot. Felsőpolcos komponensek, és még csak nem is drága vagy féltégla.
------------------------------------------------------------
(#15) NKing: "nem bírom a pille egereket, szerintem a pontosság rovására is megy"
Csak akkor, ha annyira pontatlan a kezed, hogy az egér tehetetlenségét használod a kompenzációra. De ott is kb. ~80 grammig van értelme, utána már kontraproduktív, és sokkal lombhább. Skillesebb körökben nem véletlenül ritkább a fehér hollónál az olyan, aki nem ultrakönnyűt használ.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
GreatL
őstag
Mind a Logitech, Mind a Razer, mind a Roccat egereim kipurcantak rövid idő alatt. Az Asusnak a directinputos játékokat kikészítő joystickja volt borzalmas. Egy Corsair Dark Core RGB Pro SE volt nemolyanrossz egér, de lassan éledt fel... hosszú sztori, de normális egeret még nem találtam. Most egy HyperX van QI töltéssel.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
NKing
tag
Érdekes, én egy Razer-t kukáztam ilyen sebtiben és váltottam le sürgősen egy G502 hero-ra. Évek óta ezt használom és kiváló egérnek gondolom. Mondjuk szeretem a formáját is, a súlya kimondottan fontos (nem bírom a pille egereket, szerintem a pontosság rovására is megy), a gombjai is jók (halk, érzékeny, pontos), a görgővel nekem nem volt gondom egyáltalán, az érzékelő is nagyon jó. Az RGB ízlés dolga, ezen pont annyira testreszabható, hogy a nullától a diszkréten át a karácsonyfáig bármi beállítható
Ez most a cikkben reményteli számomra a Razertől, az ára viszont iszonyat botrányos, akármilyen szemmel nézem. Marad a Logi
-
stadii
csendes tag
MInt fent irtam, nekem se jött be a G502 X PLUS, pedig hosszu evekig Logitechet hasznaltam. Egyreszt az RGB resze nagyon gagyi lett, azon a teren a Razer megoldasa sokkal kidolgozottabb, latszik, hogy energiat fektettek bele. A gorgoje sokkal rosszabb, mninoseg, erzes, stb., mint a Razernek. Es ami a legjobban zavart: nagyon hangosak a gombjai, es nincs is a kattintasoknak tul igenyes erzese. Razer megint csak sokkal halkabb es jobb erzes. Ezt azert nem ertem, mert az MX Master 3S-nek hihetetlenül jo es halk kattintasa van. Szoval tud a Logitech jot csinalni ha akar.
-
Vesa
veterán
Egyet kell értenem, ráadásul már a második Logitech egérrel jártam meg. A másiknál is a minőséggel voltak gondok, gyakorlatilg egy kínai gagyi szintjén volt. Nem is értettem, nem ezt válrtam a cégtől, de úgy tűnik, ott is már csak a logó létezik.
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
Hát, én az 502 Hero-t spec. vissazküldtem az Alzának, olyan tré volt a görgője (csúszik+lötyög). Sajnálatm, mert maga az egér kézre állt és a szenzor is kiváló. Nem is értem, ilyen gagyi görgőt hogyan tehettek rá? Basilisk lett helyette, mivel nem volt más értelmezhető direkt jobbkezes, ergonomikus egér, aminek a görgője tudja a Tilt-et és nem lötyög össze-vissza, mint a Logitech-é vagy a legtöbb egéré.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
csibe1
addikt
Amúgy ez pofátlanság, hogy 180 juróért csak 2 plusz fényzónát kapni!
Szervezzünk tüntetést a Razor székháza elé!
Ezt már nem lehet kibírni!
Így nem lehet élni, hát mi lesz így velünk!
Dupla pénzért minimum 22 zónás fény járna!
Szégyen ez a cég, kizsákmányolják a csóri, fényorgiára éhes egérfelhasználókat!
Aztán még vibramfunkció sincs a csajoknak meg akárkinek is; ez hátrányos megkülönböztetés! Tuti! Tutti!" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
stadii
csendes tag
En meg mindig a "nehez" egereket preferalom, minden ami ennel konnyebb, nekem gagyi erzest nyujt. Szoval ez pozitiv mindenkeppen (nekem).
Ami viszont a V3 Pro-ban nem tetszett, azon ugy latom semmit se valtoztattak: Nekem tul messze van a thumb-button, en nem erem el rendesen, ilyen szempontbol a G502 X PLUS sokkal jobb, ott lehet allitani a gomb "iranyan" es azt elerem rendesen. Cserebe mas negativumai vannak. A masik pedig, hogy csak a sajat USB-C kabelevel lehet tolteni, mert nagyon melyen van a csatlakozo, sima kabel nem fer be oda. Ezeken nyugodtan valtoztathattak volna.
-
csibe1
addikt
A cikk címe tetszik.
A többi gagyi meg vacak, és rohadt drága.
Nálam már a ledes csillivillinél bukott.
A billentyűzetnél jó dolog a világítás; ha testre lehet szabni, akár játékonként vagy alkalmazásonként, az még jobb.
Az egérnél ez idegesít, marad az MX518-as." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
NomadND1
senior tag
Egész jó lett gondoltam, aztán ránéztem a G502 herora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest