- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NKing
tag
Érdekes, én egy Razer-t kukáztam ilyen sebtiben és váltottam le sürgősen egy G502 hero-ra. Évek óta ezt használom és kiváló egérnek gondolom. Mondjuk szeretem a formáját is, a súlya kimondottan fontos (nem bírom a pille egereket, szerintem a pontosság rovására is megy), a gombjai is jók (halk, érzékeny, pontos), a görgővel nekem nem volt gondom egyáltalán, az érzékelő is nagyon jó. Az RGB ízlés dolga, ezen pont annyira testreszabható, hogy a nullától a diszkréten át a karácsonyfáig bármi beállítható
Ez most a cikkben reményteli számomra a Razertől, az ára viszont iszonyat botrányos, akármilyen szemmel nézem. Marad a Logi
Új hozzászólás Aktív témák
ph Természetesen a Basilisk éppen aktuális változatáról van szó, amit madzaggal vagy anélkül egyaránt kosárba tehetünk.
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest