- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plutomix
csendes tag
Pontosan erről beszélek, tényleg ennyire vakok vagytok, vagy mindenki hülye körülöttetek.
kattintsál már drága barátom a linkre, tényleg kérlek! mit olvasol az NMHH oldalán??? mit töröltek
???? 1. sor: FCI - FirstCom Internet Kft. Adatátviteli célú összekapcsolás, Bérelt vonali, Végződtetési szegmens szolgáltatás 2014.03.28 mit jelent ez? csak kérdezem,?? tényleg olyan nagyokosoknak képzelitek magatokat, ez már gáz, már azt sem hiszitek el, amit ti olvastok, törölték a bérelt vonali végződtetési szegmenst. mit jelent ez szerintetek? gondolom biztosan azt, hogy nem szolgáltathatnak netet senkinek.Elmondom, én felhívtam vettem a fárdtságot és felhívtam az NMHH telefonszám: 061-468-0673 1gombot kell választani, (2 gomb a tv) NMHH kolléganő elmondta, hogy a szolgáltatók, önként jelentik be a szolgáltatásaikat, és önként kezdeményezik a törlést, (rendelet) ez esetben, az Isa önként kérte a béreltvonali összekapcsolás törlését. De tudom, én vagyok a luzer. Az olyan sok véleményről meg csak annyit, hogy 4 user hozzászólása alapján, eldöntjük hogy jó vagy nem jó. Szóval kérdés még, hogy akarok -e beszélni róla, vagy sem, én legalább veszem a fáradtságot, és utánanézek, mielőtt bődületes marhaságokat hordok össze. Mert lerí rólam hogy luzer vagyok ugye? Nagyokosok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest