Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple asztali gépek
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
Örülök, hogy megoldódott!
A korábban #1531-ben linkelt videóban kipattintja a levehető műanyag részből a 'belső töltet tartót', a kettő közötti rész eltömődésével megáll a levegő áramlása, és nehéz lesz szívni.
Most érkezett meg a Kamry GXG, nem 'lapos' hanem 'tűs' hevítő szállal. Anyag minőségre kicsit gumi-műanyag, de ritkán lesz használva arra tökéletes lesz.
Meglátás: Az IQOS 2.4-el ellentétben ennek az oldalán nagy szellőző nyílások vannak, és könnyen áramlik a levegő, remélhetőleg a takarítása sem lesz annyira körülményes mint az IQOS-nak, mivel a hevítő tú körülötti burkolat is bontható, és a tű pedig az aljzattal együtt is egyszerűen cserélhető.
Aki újabb Duo vagy Multi IQOS-t használ megosztaná a tapasztalatait a használatról, tisztításról? -
Shin Chen
tag
Biztosan valami van a dohánnyal, mert legtöbbször figyelek a dohány 'szálirányra', a legoptimálisabb behelyezést keresve, közben meg lehet csak úgy próbálnak spórolni, hogy kevesebb dohány van egy töltetben...
#1533SztiviVander
Rengeteg ilyen atombomba készítős yt videó van a neten -
Shin Chen
tag
Nekem és több ismerősömnek is ez a tapasztalata! Van hogy 1 fél dobozt is elszívunk mire jön végre füst.
Most utána kerestem és egy iqos 2.4 takarítós videót nézek, amiből kiderült hogy a kis 'kupakot' is szét kell pattintani. Ebben áramlik a levegő, és a kosz is megtapad benne!
Még nem volt alkalmam hogy kipróbáljam, de pl egyik kollegina aki eddig havonta () takarította napi egy doboz mellett épp most cseréltette le, és érdekes mód az új hevítővel rendesen jön a pára
No offense, holnap tesztelem az elméletet, stay tuned, jelentkezem amint kiderül azi gasság! -
Shin Chen
tag
válasz
HellGreg #1397 üzenetére
Úgy vagyok vele mint a csokival. Megeszek egy darabot, ha úgy érzem sok volt legközelebb kevesebbet eszem. De ami jár az jár!
#1398SztiviVander
Nem tudom mi okozhatja a szédülést, én bármit szívok megszédülök.... de vitathatatlanul jobb mint a rendes mind ízben mind illatában! -
Shin Chen
tag
válasz
HellGreg #1390 üzenetére
Pedig ne legyenek illúzióid, kb egy kék (multival) egyenértékű vagyis 0,5mg nikotin van benne...
De tényleg nem érezni, hiszen a nikotin egy színtelen szagtalan idegméreg
Aztán mikor már az elvonási tünetek jelentkeznek, rádöbbensz ... ezt még nehezebb letenni mint a 'büdös' cigit
Mikor barátnőm először odaadta teljesen rákattantam, reggelente meg éreztem, hogy fáj a fejem és dülled a szemem... Így reggel fehér multit szívok este meg Teak/Amber Heets-t -
Shin Chen
tag
válasz
freeknight #1185 üzenetére
Köszi várom a képeket!
Ezek szerint a pálcikás tisztítás tényleg csak a dohány maradék eltávolítására, a fűtőszálnak meg ilyen kaparó.
Most kezdtük el nézni a regisztrációs videókat, hát mit ne mondjak eléggé szájba rágós -
Shin Chen
tag
Azt mondja a dohány boltos hogy nem szabad a tisztító pálcikával a hevítő szálat takarítani. Ez mennyire igaz?
Hogyan tudom takarítani a 'pengét'? -
Shin Chen
tag
Sokkal enyhébbek az elvonási tünetek IQOS-sal mint mondjuk normál cigivel.
Szvsz.(#1143) siredrive
Ha elszívtál egyet, szedd szét a dekket, 1 negyed dohány, 1 negyed szivacs, 1 negyed 'csomagoló fólia műanyag' és 1 negyed filter.
Az hogy mit lehet tudni mennyivel károsabb egy elég általános kérdés, akár kátránypapírt is szívhatnál és hasonlíthatnád a crackhez, de mivel nincs hivatalos összehasonlítási alap mint mondjuk a tej zsírtartalmánál, ez mindenkinek szubjektív.
Próbáld ki, ha ízlik használd, ha nem akkor csinálj amit akarsz. -
Shin Chen
tag
válasz
freeknight #1004 üzenetére
Az első 2-3 szál nem ad füstöt? Furcsa ..
Tudomásom szerint az alkoholos cuccal nem nagyon kéne piszkálni magát a fűtőszálat.
A szűrő melegedését a fűtőszálra tapadt kis dohánydarab túlhevülése okoz(hat)ja.
Érdemes kifújni mielőtt belecsúsztatod és kifújni miután elszívtad.
Szerk: nekünk akkor ilyen nedves mikor párom kinn hagyja az erkélyen vagy az ablak alatt ahol megszívja magát párával.. -
Shin Chen
tag
válasz
RubbishBin #994 üzenetére
Viszonylag sok ismerősöm váltott iqos-ra az elmúlt egy évben, legtöbbjük szerint konkrétan a vicc kategória ez a finghoz való hasonlítás
Kicsit olyan ez, mint anno suliban (a dohányosok ellen keresztes hadjáratot folytató) tanárnőm végigfúja valami mentolos fertőtlenítő légfrissítővel a termet, azzal a felhanggal, hogy sajnálja mert a dohányosok majd jól befulladnak tőle.
Akkor még nem cigiztem, viszont később mikor ez megismétlődött már tényleg elég kellemetlen volt a levegő vétel, jobban mondva fulladás szerű volt az élmény...
Később leszoktam, akkor találkoztam egy nővel akinek a parfümjétől "fulladtam meg" majdnemMás:
A dohányboltos akitől vettük azt mondja a fűtőszál pillanatnyi tisztasága szerint ad füstöt, ezért tűnik eltérőnek. Közben csak ha mocskos, nem tudja megfelelően felhevíteni..
Eközben mikor mondjuk már tényleg elég sok darabka van ráragadva szinte éget, mert azok a darabkák külön jobban felhevülnek. -
Shin Chen
tag
Mi párommal először belehelyezzük azután kapcsoljuk be a felfűtést.
Szerintem így hamarabb lehet szívni, és nincs az a furcsa íze, mint mikor a lámpa elalszik és kihűl. Vagy ez károsítja a fűtőszálat?
Egyébként eddig nem tapasztaltuk ezt a fingszagot, a dohányok illata sem rossz.
Kipróbáltuk az összeset, az ízesítetlen szerintem 'csoki vagy kávé'hoz hasonlítható, a mentolosok meg mint a 'mentás vízipipa'.
De egyik esetben sem büdös, keserű illat, egyedül a fent említett kihűlt dohányra való rászippantás kellemetlen. Szvsz.
Más:
Néha előfordul hogy egy-egy szál ciginek alig van íze és füstje sincs, pedig látható hogy rendesen megpirul a dohány.
Vannak erre tapasztalatok, a dohánytermékek ingadozó minőségére?
Esetleg a töltés( akku töltöttség/feszültség?) nem lenne megfelelő?
Első két hónapban nem tapasztaltunk ilyesmit, vagy csak nagy ritkán ezért nem vettük észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GTA V
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5