- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolezsal
tag
Hát figy! Én elég régóta zenélek már és mindig utáltam, hogy amikor kellett volna egy szám, akkor nem volt nálam. Jelenleg 50 giga számom van a gépen és elég sokat hallgatok belőlük... Otthon, utközben meloban, mindig szól a zene és sosem ismétlödik...
Ráadásul azt mondták, hogy a 8ból lejön a telepitése a rendszernek és egypár dolog, igy csak 6,4 marad... Most ha még felrakok 3-4 filmet, akkor az már alapbol 5-6 giga... -
-
dolezsal
tag
Jólvan, jólvan... Értem. Viszont úgy érzem teljességgel felesleges kiadnom ennyi pénzt csak a szép kijelzőért, mivel egy Nokia E72-m van ami tökéletesen lefed mindent(Wifi,GPS,5Mpes kamera,alkalmazások...), csak kisebb kijelzőn. (Zene fronton elég gagyi, mivel üzleti telefon, ezért kell vmi pmp mellé) Úgyhogy a sok zene miatt marad a Classic... Esetleg új jelentkező a COWON S9, de ez egy másik eszmefuttatást érdemel...
-
dolezsal
tag
válasz
PredatorNo1 #9888 üzenetére
Én is rendezgetős vagyok...
Csak kicsit csábító, hogy a Classic 160 Gb-ján elég csak rádobni az összes zenét és kész... Csak akkor kell szelektálni, ha betelik...
-
dolezsal
tag
válasz
PredatorNo1 #9886 üzenetére
Hát lehet, hogy hajlik, de akkor is félek egy kicsit attól, hogy kevés lesz a hely...
Viszont többet nem akarok költeni rá. A két ipod pedig eléggé közel áll ezen a téren egymáshoz... Na még megálmodom, hogy legyen... -
dolezsal
tag
Jaj barátaim! Kérlek Titeket segítsetek!
Nem tudok dönteni az iPod Classic és az iPod Touch között...
Tetszik az iPod Classicban hogy 160 gigás merevlemeze van, magyarul ráférne az összes számom, míg Touch 8 gigája nem tudom mennyire lenne elég. Filmek, zenék és egy két alkalmazás mellett...
Azonban tetszik Touchban, hogy gyorsabb, jobban kezelhetőbb, mint a Classic, plusz a kijelzője verhetetlen. A telefont és a GPS-t leszámítva iphone 4. Szóval a fő dilemmám a tárhely...
Tudnátok tanácsot adni, segíteni?Nagyon szépen köszönöm!
Üdv
-
dolezsal
tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy tud a kütyü lejátszani flac-et valahogy és ha mondjuk egy divx-es/avi-s filmet nézek rajta, akkor feliratot lehet hozzá rakni valahogy(mint mondjuk pc-n media player classic felismeri az srt-t a filmfájl mellett)?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest