- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
dolezsal #9909 üzenetére
Én a Touch-ot venném.
Nekem egy 8Gb.-os Touch-om volt eddig, most váltottam iPhone 3G-re. Nem bántam meg, egyedül a lassúsága miatt rosszabb az iPhone, de ezenkívül bőven jobb.Nem értem, hogy miért kell valakinek 8gb.-nál több? Enyémen van zene, játék, app, nem is kevés, de még 4Gb.-ot sem foglal el.
Ha meg olyan kevés lenne a 8Gb., akkor meg vegyél 16Gb.-os Touch-ot, minimálisan kerül csak + pénzbe.Minek kell 130giga, vagy mennyi csak zenére? Atyaég. Az hány zeneszám? Tudod mennyi dolog ráfér, 8 vagy 16gb.-ra?
Én még a 8Gb.-mat sem vagyok képest csurig megtölteni. -
harry3
őstag
válasz
dolezsal #9904 üzenetére
Szerintem akkor felesleges az iPod Touch, hacsak nincs annyi pénzed, hogy nem tudod hová tenni.
Jelenleg várok egy választ iPhone 3GS hirdetéssel kapcsolatban, ha nem jön be, akkor nekem marad az iPod Touch 4G 32GB és a rossz telefonom, amihez viszont venni kell egy töltőt, mert még az sincs. Amúgy amit most adtam el telefon, elveszett a postán. -
-
Gordiann
őstag
válasz
dolezsal #9821 üzenetére
apple losslessbe nem macerás (nem hosszú idő) konvertálni.
Ugyan tapasztalatom nincs a divx lejátszással, de én jobban preferálom a videókonvertálást is. (lehet, hogy hülyeséget beszélek, de úgy gondolnám, hogy divx lejátszás keményen igénybe veszi a gépet, akksi nem bírja sokáig,..... vagy nem így megy ez?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest