- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
thingol
tag
válasz
kopekicsigo #1797 üzenetére
laptop wifijével lehet ilyet csinálni, igaza volt DigitAirnek (én konkrétan a kábelre gondoltam, mármint azon keresztül való megosztást).
még1x thx DigitAirnek: http://itouch.hu/2008/09/net-router-nelkul-egy-felmegoldas/
-
thingol
tag
válasz
kopekicsigo #1805 üzenetére
1: a lementett képeket eléred vele (safariból+screenshotokat)
2: 2.0-ra jelenleg tudtommal nincs
3: 1.1.4-re volt mikrofon, kb 10 ezer magyar pénzért, működött is (siphone - voip táccsra), 2.0-val jelenleg tudtommal nem működik a mikrofon de nincs is rá program -
verser233
senior tag
válasz
Egy db ingyenes app/játéknak mindenképp lennie kell a touchodon amit itunes-ból töltöttél le.
Tehát:
1. tölts le itunes-ból egy ingyenes progit vagy játékot
2. töltsd rá a touchra, indítsd el.
3. itunes-szal olvastasd be a feltört progikat, rakt a touch-ra és tadammmm , kész!Mod: Na az utolsó hsz-edig nem jutottam el, örülök, hogy megoldódott!
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz
Úgy tűnik megoldódott a baj
, felraktam egy store-os free app.-ot, utána már ment a TPB-es is! Ha valaki tudja a választ az előző hsz-emben feltett másik 2 kérdésemre az kérem válaszoljon!
-
czyprian
csendes tag
válasz
kopekicsigo #1780 üzenetére
Hát installerben tényleg nincs olyan sok cucc, bár itt is annyi a trükk, hogy sourceokat hozzá kell adni. Minél többet. Bár az alkalmazások, amikről beszélünk úgy nagy általánosságban nem onnan származnak ( legalábbis az enyéim). Ha külső alkalmazást aarsz rárakni akkor a legegyszerűbb letölteni -gépre-( pl.: minován vagy tpb-n is fent van egy 300 appos csomag, ami nagyon jó) és azokat szépen felpakolni. itouch.hu sgít.
Leírásokat meg gyakorlatilag mindegyikről találni.
-
czyprian
csendes tag
válasz
kopekicsigo #1776 üzenetére
Mindent hagyj alapbeállításon. Lehet, hogy hülye feltételezés, de ha wifit akarsz használni, akkor kézben tartva ne nagyon nyúlj a fekete műanyag részhez a hátlap sarkán.
-
kopekicsigo
csendes tag
válasz
kopekicsigo #1775 üzenetére
Kiegészítés:
3. Kell valamit állítgatni az iPodnál, hogy hozzá bírjon csatlakozni egy hotsopothoz, vagy elég csak simán rámenni, a csatlakozásra? (Azért kérdem, mert egy jó pár beállítási lehetőséget látok ott, DNS, IP, stb.) -
edwin1325
csendes tag
válasz
kopekicsigo #1766 üzenetére
a quickpwn-hez min 2.0 net. keretrendszer kell vagy mi a csuda és az nincs fenn a gépeden. savoo adott még egy linket ami egy microsoftos oldalra mutat szedd le a keretrendszert, tedd fel és utána menni fog.
-
thingol
tag
válasz
kopekicsigo #1757 üzenetére
nem
-
savoo
addikt
válasz
kopekicsigo #1750 üzenetére
Tessék itt van a fájl, amit nem nyit meg:
[link]Nem kell semmi ördöngősség, szépen le van írva az itouch.hu-n, hogy hogy kell csinálni. Letöltöd ezt, itunesban, rányomsz a shift+restore-ra (én azzal szívtam meg, hogy az updatere nyomkodtam a shiftet, és ott tallóztam be úgy persze nem lett jó
,) betallózod ezt a fájlt. Felrakja az itunes, újra indul stb. Utána leszeded ezt a fájl: quickpwn. Ha esetleg nem indulna el, akkor frissítened kell a .net frameworkot:klatty
Miután elindítottad betallózod ugyan azt a firmwaret, amit már letöltöttél. Kiválasztod az ipodot, hogy mit szeretnél telepíteni (cydia, installer, új boot kép). Tovább nyomod, majd leellenőrzi a progi, hogy megeggyezik e a kiválasztott firmware, az ipodon lévővel. Ez eltarthat egy-két percig. Utána kiírja, hogy kapcsold ki a touchot. Ezután DFU-modeba kell rakni leírja, hogy hogy csinált. Amikor DFU módban van, akkor elindul magátok a jailbrake, 5-10 perc alatt kész lesz.Lényegében ugyan azt írtam le mint az itouch.hu-n, de remélem segítettem.
-
kovis
tag
válasz
kopekicsigo #1750 üzenetére
Valószínûleg a beta nem restorolható.
Ha a végleges2.0 lenne fenn nem csinálná ezt az iTunes szó nélkül restorolna.
A software kiterjesztése neked most 45
a véglegesé 47. Keress rá mongyuk a kalõzöblön és ugyanígy told fel.
Vagy ha jailbreak kell akkor ahogy a többiek javalták, bár hogy akármikor restorolhass muszájj végigfuttatnod a gyári softot as itunesodon. -
savoo
addikt
válasz
kopekicsigo #1745 üzenetére
Ne szenvedj ezzel a telepítési módszerrel.
Csináld így: [link]
És így 2.0.2-d lesz. -
kovis
tag
válasz
kopekicsigo #1745 üzenetére
2.0.2 update kell neked nem restore.
Ha pedig a 2.0 at akarod restorolni akkor elvileg elötte el kell fogadnod a licencet amit felkínál utánna meg letölti neked.Amúgy meg rég elérhetö a rendes 2.0
nem értem miért betat tettél rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest