- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- RAM topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
Én is gondolkoztam cserén. Meg is tapogattam egyik T-be még 3GS-volt kinn. Hát sokkal vastagabb volt, az most mellékes. Természtesen összehasonlítottam az touch 4-gyel. Sebességben az ipodot hozom ki győztesként, viszont nem elég egyértelmű győztes, mert ugyan a settingsben scrollozásnál a Touch sokkal gördülékenyebb volt mint az iphone, a foldereket a 3Gs gyorsabban nyitotta meg egy szösszenettel. Játékok terén is azt kell mondjam, hogy az ipod jobban áll chip, és kiejlző miatt is.
Igazából, ha nem volt még okostelefonod, akkkor az iphone 3Gs kijelzője is szuperzsírkirályistencsászár lesz, viszont, ha hozzá vagyok szokva a jobb kijelzőhoz, pl retina, akkor nehezen szokod meg a pixeleket. Meg lehet szokni, nekem volt már úgy, hogy Diamondról(640x480) váltottam Galaxy spicara(480x320) pár nap alatt megszoktam. Amiben valóban rosszabb, aza videófelvétel, nem csak minőségben, hanem hangban is, ugyanis azipodnak van hátul(csak ott) mikrofonja, az iphonennak nincs, de viszont autofokuszos.
Tehát én ajánlom neked az iphone 3Gs vásárlását, természetesen csak használtan, újonnan semmiképp, a kompaktsága miatt.Iphone ára még jobban tartja amúgy magát, pár napon/heten nem fogsz bukni semmit.
-
Gordiann
őstag
Az ipod-ot jobban el lehet majd adni (kevesebb veszteséggel összességében). Viszont nincs benne telefon, ami nekem csak akkor nem probléma, ha van mellette egy csak telefonálni tudó minőségi(!) telefon!
A HD videót ha igényled, akkor lehet, hogy jobb az ipod (de én nem dobom magam el a minőségtől, szerintem egy ilyen készülékbe fotó hasznosabb).
Az erősebb processzor nem olyan mérvadó, ugyanolyan jó mindkettő. Mindenre elég. Ilyen új csúcs grafikás játékokra persze, hogy jobb valamivel a touch, de ami nem csúcs, csak nagyon szép grafika (jó játékok nagy része), ahoz bőven elég a 3GS.
A retina az ami hasznos eléggé.
GPS-t ha használod, akkor az is egy jó pont a 3 GS mellett.Én még mindig a touch árállósága ellenére is 3GS-t venném. Használni kell a kütyüket, nem eladni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- OTP Bank topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Story of Seasons: Grand Bazaar teszt
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- E-roller topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest