Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csdm

senior tag

válasz harry3 #9813 üzenetére

Én is gondolkoztam cserén. Meg is tapogattam egyik T-be még 3GS-volt kinn. Hát sokkal vastagabb volt, az most mellékes. Természtesen összehasonlítottam az touch 4-gyel. Sebességben az ipodot hozom ki győztesként, viszont nem elég egyértelmű győztes, mert ugyan a settingsben scrollozásnál a Touch sokkal gördülékenyebb volt mint az iphone, a foldereket a 3Gs gyorsabban nyitotta meg egy szösszenettel. Játékok terén is azt kell mondjam, hogy az ipod jobban áll chip, és kiejlző miatt is.
    Igazából, ha nem volt még okostelefonod, akkkor az iphone 3Gs kijelzője is szuperzsírkirályistencsászár lesz, viszont, ha hozzá vagyok szokva a jobb kijelzőhoz, pl retina, akkor nehezen szokod meg a pixeleket. Meg lehet szokni, nekem volt már úgy, hogy Diamondról(640x480) váltottam Galaxy spicara(480x320) pár nap alatt megszoktam. Amiben valóban rosszabb, aza videófelvétel, nem csak minőségben, hanem hangban is, ugyanis azipodnak van hátul(csak ott) mikrofonja, az iphonennak nincs, de viszont autofokuszos.
    Tehát én ajánlom neked az iphone 3Gs vásárlását, természetesen csak használtan, újonnan semmiképp, a kompaktsága miatt.

Iphone ára még jobban tartja amúgy magát, pár napon/heten nem fogsz bukni semmit.

• Gordiann

őstag

válasz harry3 #9813 üzenetére

Az ipod-ot jobban el lehet majd adni (kevesebb veszteséggel összességében). Viszont nincs benne telefon, ami nekem csak akkor nem probléma, ha van mellette egy csak telefonálni tudó minőségi(!) telefon!
    A HD videót ha igényled, akkor lehet, hogy jobb az ipod (de én nem dobom magam el a minőségtől, szerintem egy ilyen készülékbe fotó hasznosabb).
    Az erősebb processzor nem olyan mérvadó, ugyanolyan jó mindkettő. Mindenre elég. Ilyen új csúcs grafikás játékokra persze, hogy jobb valamivel a touch, de ami nem csúcs, csak nagyon szép grafika (jó játékok nagy része), ahoz bőven elég a 3GS.
    A retina az ami hasznos eléggé.
    GPS-t ha használod, akkor az is egy jó pont a 3 GS mellett.

Én még mindig a touch árállósága ellenére is 3GS-t venném. Használni kell a kütyüket, nem eladni!

Új hozzászólás Aktív témák