Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
ja értem, szóval az iPod bundle fülesét hasonlítod össze egy olyannal,
amit korábban használtál, elfeledkezve arról, hogy utóbbi külön vásároltadamúgy az Apple módszereiről nekem is megvan a véleményem,
de nehogy bebizonyosodjon már, hogy a nagy gonosz multi
rá akar venni arra, hogy ha vettél egy iPodot,
akkor szerezz be hozzá egy MacBookot is...a használatra kész meg szerintem annyit tesz,
hogy fel van töltve az akksi, és van rajta pár gyári szám,
amivel ki tudod próbálni.
ennyi erővel azt is kifogásolhatnánk, hogy miért nem repp van rajta,
én azt szeretem, ők meg hogy gondolják, hogy Celine Diont fogok hallgatni.Megveszed, kibontod, bekapcsol, működik, szól = használatra kész.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
speedbump
tag
Huuu, mar nagyon terjed ez a beszelgetes
Amit leirtal ahhoz nekem is van egy hozzafuznivalom:
Ha kellene hozza fail tolto is, akkor gondolom mind a kb 20 fele dugaljba bedughato univerzalis tolto kellene. Mert az OK hogy europaban mit hasznalunk, de ugyanaz hasznalhatatlan pl az USA-ban.Illetve, akkor ezek szerint egy PC-t is kellene mellekelni, mert ha zenehallgatasra akarod hasznalni akkor kell hozza az is.
Szerintem - es nem azert, hogy ellentmondjak - az touch eleg korrekt. Birja az aksija kb 15 oraig, ennyit a telefonok sem tudnak aktiv hasznalat mellett. A telefonhoz csak USB tolto jarna dolog szerintem itt nem allja meg a helyet, mert teljesen mas a ketto felhasznalasi terulete.
A magyar nyelvu hasznalati utasitassal kapcsolaban viszont igazad van. Barmi baja van a touch-nak vissza lehet vinni es hoborogni. Ha pattognak akkor mondod, hogy mar bocsanat, de nem volt hozza magyar nyelvu leiras ugyhogy csinaljanak valamit vagy leteped az ajtot + fogyasztovedelem. Erre valoszinuleg beszarnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest