Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós kamerák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Huuu, mar nagyon terjed ez a beszelgetes

Amit leirtal ahhoz nekem is van egy hozzafuznivalom:
Ha kellene hozza fail tolto is, akkor gondolom mind a kb 20 fele dugaljba bedughato univerzalis tolto kellene. Mert az OK hogy europaban mit hasznalunk, de ugyanaz hasznalhatatlan pl az USA-ban.Illetve, akkor ezek szerint egy PC-t is kellene mellekelni, mert ha zenehallgatasra akarod hasznalni akkor kell hozza az is.
Szerintem - es nem azert, hogy ellentmondjak - az touch eleg korrekt. Birja az aksija kb 15 oraig, ennyit a telefonok sem tudnak aktiv hasznalat mellett. A telefonhoz csak USB tolto jarna dolog szerintem itt nem allja meg a helyet, mert teljesen mas a ketto felhasznalasi terulete.
A magyar nyelvu hasznalati utasitassal kapcsolaban viszont igazad van. Barmi baja van a touch-nak vissza lehet vinni es hoborogni. Ha pattognak akkor mondod, hogy mar bocsanat, de nem volt hozza magyar nyelvu leiras ugyhogy csinaljanak valamit vagy leteped az ajtot + fogyasztovedelem. Erre valoszinuleg beszarnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest