Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Pedig kötelesek elemet tenni bele--> használatra kész azt jelenti,hogy kiveszem a dobozból,belerakom az elemet és használom,nem azt,hogy össze van rakva.Ha nem rakják bele,akkor ki lehet csapni a balhét.
Ex71et külön vettem.
Egyébként ez is volt az eredeti kérdésem,hogy az usb-konnektor átalakítóval mükszik-e,ami nem apple 3kért,hanem bmi más,olcsóbban.
Hát,akkor ne az extrém esetet nézd,hanem mondjuk azt,hogy elutazol 2hétre külföldre és nincs laptopod(mert az aztán nem mindenkinek van),nah,akkor hogy a répába töltöd fel az alap tartozékokkal?Apple módszerei a még több pénz kicsikarására.
Hangzását meg nem fikázom,csak kérdezem a tulajok véleményét,meg olvastam itt a fórumon,hogy nem a legjobb,és a gyári leírásokból indulok ki(amikbe ugyebár nem kell hinni valóban,mert a gyártók hajlamosak ezt felfújni--> vagyis a leírtaknál lehet rosszabb is,minden bizonnyal) -
bwoay
nagyúr
ki az, akinek nincs gépe manapság, ne hülyítsük már egymást.
aki tehetős, de hüje, annak valszeg van otthon valami,
amivel tud rá zenét tölteni. akinek meg nincs gépe,
annak valszeg nemigen lesz ilyen lejátszója.különben nem értem ez a töltés dolgot.
nem az USB portról veszi fel az 5V-ot?
mert akkor bármilyen USB-s hálózati töltővel megoldható
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi