Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Én se láttam még halott 4G-t , és a 2G vs 3G nél is a 3x grafikus gyorsítás szerintem eltúlzott max 2x jobb (lehet tévedek). nekem eddig a touch-ok is kielégítették zenei elvárásaimat , pedig én is szeretem ám a minőséget.
touch 4-be nekem csak az akksi nem tetszik , környezetembe van 1db olyan ami 1hetes , 1db pár hónapos és az enyém ami kicsit le van amortizálva és mindegyik nagyon gyorsan merül , legalább is a kijelzés nagyon tré. -
Roliiii
aktív tag
Nálunk 2 ből 1 se halt még meg(4G), de még 3db 1g, 4db 2g és 1db 3g se halt meg, még nem találkoztam személyesen halott iPod Touch al, te nagyon szerencsés vagy ilyen szempontból
. Ne ijeszgess másokat, hogy több hal meg belőle,mert hülyeség, mindenkinek megvan a véleménye,valaki szerint szar az asus mert a környezetébe 2 is behalt, valakiknél meg a gigabyte van ugyan így... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak most így egy galaxy 551-el meg egy touchal mászkálni az vicces lesz valami kicsire kéne cserélni a másikat de nem akarok így ezzel
. Ne ijeszgess másokat, hogy több hal meg belőle,mert hülyeség, mindenkinek megvan a véleménye,valaki szerint szar az asus mert a környezetébe 2 is behalt, valakiknél meg a gigabyte van ugyan így...