Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• McCartman

őstag

válasz PredatorNo1 #11167 üzenetére

vegyél vmi frankó tokot így a szegélye védi és nem fogja megkarcolni a kijelzőt semmi.
    épp aznap jött meg az ebayról rendelt Switcheasy Rebeltouch amikor a touch , ajánlom mindenkinek nagyon strapabíró cucc. (még kis műanyag fröccsöntött állványokat is adnak hozzá így a facetimeos problémádra is gyógyírt találnál)

jahogy nem te szaroztad pár hozzászólással feljebb csak a haverok a party-ba. oké. :U :K

8GBos elhibázott kiadás ebben egyetértünk de egyáltalán nem baki az Apple részéről , direkt adják ki a készülék lehetőségeihez mérten kis memóriával , hogy aki komolyabban is szeretne vele kezdeni valamit rá legyen kényszerítve a sokkal drágább nagyobb tesóra.
    épp ebből a megfontolásból nincs (és nem is lesz szvsz) 16 gbos , az már pont elég lenne a nagy többség számára.

agyaltam rajta énis , hogy melyik legyen de egyedül a zenéknek kéne legalább 8 giga. :(((

hja , míg az újdonság varázsával hatott rám a cucc , letöltöttem énis millió kis játékot de egy hét alatt beleuntam.:)
    viszont a kijelzője tényleg gyönyörű , nem tudom köv generációval hova lehet még ezt a felbontást fokozni.

Új hozzászólás Aktív témák