Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e30st

    tag

    válasz dani3l #12976 üzenetére

    A radial microt csak boltban próbáltam, engem nem győzött meg. Nincs külön mélynyomó benne, kb ugyanúgy szól mint az On Stage 200. jó, de nagyobb hangerőn már nagyon hiányzik belőle a basszus.
    Vaterán Hergendrőger Jácint árulja a JBL termékeket. Azt érdemes tudni róla, hogy senkit nem ver át, a radial, amit 10-ért ad, az is eredeti. Ha dobsz egy PÜ-t, megadom az elérhetőségét, és akkor nem kell jutalékot fizetnie, talán még 9-ért is odaadja. Ő ausztriából szerzi ezeket, többségét hibásan, vagy boltokból megmaradt termékeket, a hibásakat megjavítja, gondolom a radial micro 10-ért is ilyen lehet, és nem eredeti tápot ad hozzá, hanem ő maga csinál hozzá, vág, forraszt, más tápokra rárak egy hozzá való kimenetet. De mindig figyel, hogy a megfelelő feszültséget, áramerősséget, teljesítményt adja a táp, szóval azzal se lesz gond. Ha valamelyik termék amit veszel tőle nem működik, vagy gond van vele, azonnal gond nélkül kicseréli egy másikra, szóval csak ajánlani tudom.
    A radial micronál viszont figyelj arra, hogy korábban, még a touch és az iphone megjelenése előtt is létezett a termék, és akkor 3,5V-al töltötte az iPodokat. A touch és az iPhone óta már 5V-os töltést használ az Apple, és erre a dokkolópiac is lépett, és azóta van JBL radial micro 5V. Ennek az 5V modellnek ráadásul további újítása, hogy a mobil-interferencia okozta pittyegést kiszűri, szóval ha iPhone van rajta, nem fog megjelenni a szokásos ilyen zaj, amikor hívnak.

    Akksi nincs benne, nem is megy akksiról, elemet se lehet bele tenni.

    csak az on tour modellek mennek elemről, meg az On Stage micro-k. Illetve még az On Time szériába lehet elemet tenni, de az csak arra való, hogy kikapcsolt állapotban is emlékezzen az időre, és a beállított ébresztésre.

    Amúgy az ilyen hordozható, akksis dokkolókról az a hír járja, hogy akksiról/elemről lényegesen gyengébben szólnak, illetve nagyon hamar lemerülnek. Én pl egy ilyen margitszigeti zenehallgatásra vittem magammal egy olcsóbb hordozható hangsugárzót (4 kicsi 4W-os, 1 8W-os mélynyomó), megvettem bele a 6db elemet jó drágán, és 4 óra alatt teljesen lemerült.

    ha hordozhatót szeretnél, akkor olyat vegyél, amibe bele van építve az akksi. olyat viszont csak garival érdemes, hogyha tönkremegy, akkor viszont cseréljék.

    egyébként a pixmania most 21670-ért adja az új, bontatlan radial micro 5V-t, 2 év garival.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák