Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10299 üzenetére
Maximum coveraget? Hát nemsoká jön az enyém is, már összeírtam miket kell odakészítenem
Hát remélem sikerül feltennem értelmesen.
Panic nem vállalod az enyémet is ? -
xxman
senior tag
Sziasztok az a kérdésem hogy
az ipodomon (2G nem MC) 4.1-van(GreenPoison)
engedélyezni akarom utólagosan a multitaskot és a backgroundot (redsn0w-val)
beadtam neki a 4.0át , elfogadta , és ezután a szokásos menet , dfu stb.
a kérdésem az lenne hogy ha újra JBzem akkor megmarad a tartalom? és szerintetek okozhat bajt h 4.0át adok be neki? előre is kösziI just wanna have some fun.
-
kattamaki
csendes tag
sziasztok,
vadiúj, még ki sem bontott ipod touch-ot szeretnék JB-zni.
MC-s, még nem t'om a softverziót sem, de induláshoz kérnék helpet.
annyi infot talaltam neten, hogy szétmegy a fejem és nem tudom melyik a megfelelő JB verzió.előre is köszönöm a privát üziket.
-
Don't Panic
senior tag
válasz PredatorNo1 #10301 üzenetére
kizárt dolog!
full easy t rendeltem igazából nagyjából pormentes környezet kell előtte ablakmosóval lezsírtalanítod egy tiszta rongyot vagy jobb minőségű zsepit vagy wc papírt bekészítesz alá és tényleg nagyjából finoman elsimítod h a nagyobb bubik kijöjjenek majd 24 órát hagyod állni (de 12 min) én ottbasztam el h nagyon rányomtam és szinte legyilkoltam a bubuk meg amúgy is felszívódnak rajta bár én most csak elsőt teszek fel a hátsó fasza lett -
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10305 üzenetére
Tudtam, hogy számíthatok rád
Nyilván majd jól megfürdök, és beköltözök a fürdőszobába Ott tuti nem lesz por.
Köszi a tanácsokat, elolvasok annyi blogot amennyit találok.ÜDv
-
csedaviasd
csendes tag
Sziasztok!
Szóval megjött szerencsére a touch mult héten.
Csak karácsonykor kapom meg de beleakadtam egy problémába.
Szóval az itunesba szeretnék filmet bemásolni....
Régen azt hiszem behuztam és belerakta.Aztán tegnap megint bele akartam rakni de most meg sehogy sem jön össze..:S
Belehztam próbáltam másolás beillesztéssel meg próbáltam az "add file" menüponntal is de sehogy sem jó.
Van ötletetek ,hogy mi lehet a baj vagy csak simán rosszul csinálom? -
PredatorNo1
aktív tag
válasz csedaviasd #10307 üzenetére
A film formátuma?
-
csedaviasd
csendes tag
Avi.
De a többi is az ha ez probléma lenne. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz csedaviasd #10309 üzenetére
Ez a probléma nagy valószínűséggel!
-
csedaviasd
csendes tag
válasz PredatorNo1 #10310 üzenetére
Erre én is gondoltam..Csak akkor azt nem értem ,hogy a többit miért másolta be.
-
MODERÁTOR
válasz csedaviasd #10307 üzenetére
Konvertáld át ezzel [link]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
csedaviasd
csendes tag
Bocs én voltam a hülye....Amik bennt voltak filmek azok már át voltak konvertálva.-.-
Sorry még1x.De ha az oplayerel akarok valamit lejátszani ahhoz ellileg nem kell konvertálni.Ha van oplayerem akkor hogyan másolhatok? -
kattamaki
csendes tag
válasz Mad Monkey #10304 üzenetére
szia!
köszi a tippeket.
gondolom itunes-szal teszem fel a 4.0-t...
jailbreak.comot néztem, nagyon egyszerűnek tűnik, beszámolok az eredményről. (már ha érdekel valakit... )
ha jól olvastam, akkor a jailbreak.com felteszi a cydia-t is?
így akkor nem kell installeous vagy installer.app?
sorry a lamer kérdésekért. -
Jim-Y
veterán
Srácok, amit applestoron árulnak most 8gb-os IPOd touch-ot, az már a 4G-s ?! köszi
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Mit kell beállítani ahhoz hogy 'drag n drop'-al tudjak zenét másolni?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
dzsozefo
aktív tag
Üdv, gyors kérdés.
Szeretnék vásárolni egy ipod touch 3gen -
A következő kérdésem lenne: a wikipedian úgy látom 32GB verzióban jelent meg - de rengeteg 8gb látok. Az most akkor ténylegesen 3gen?
Illetve mi a különbség 2g és 3g között ami szembetűnő és meglehet különböztetni vásárláskor?!
Köszönöm a segítséget.
-
dzsozefo
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10320 üzenetére
Megtaláltam köszönöm a * nagy segítséget. Akkor nem éri meg megvásárolni a 3gen 8gb változatát -
-
dzsozefo
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10322 üzenetére
48 e - ért van az APPLE-nél! 4gen
-
dzsozefo
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10324 üzenetére
Ebből indulok ki. Sajnos itthon nagyon rápakolnak az árakra...
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Ma gondoltam felrakok pár zenét az iPodra de az itunes nem látja, hiába indítom újra mind a gépet, mind az iPodot, kikapcsolt állapotban dugom rá az sem segít.
Recovery módban megjelent az itunesban is.Ill. ha DFU módba rakom, hogy veszem ki belőle? Mert beraktam látja-e az itunes, látja de most meg semmire nem reagál a touch.
Mi lehet a megoldás, hogy lehet, hogy tegnap még látta, ma meg nem??
Üdv
-
Csapi007
veterán
válasz PredatorNo1 #10327 üzenetére
Hy
Érdekes, próbáld újraindítani a gépet, ugyanabba az USB-be dugd ahol eddig is volt.
Pontosan nem tudom hogy kell kiszedni, de két gomb van, ezek valamilyen kombinációja... Próbáld csak a powert hosszan, illetve ugyanúgy ahogy betetted.Ha ezután se jó akkor tolj neki egy restore-t DFU módból.
"Csak úgy mondom"
-
Csapi007
veterán
válasz PredatorNo1 #10330 üzenetére
Hy
Az nem ihhném hogy segíteni fog. Mint írtam csinálj inkább egy restore-t. Esetleg elötte még másik gépen próbáld ki."Csak úgy mondom"
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10332 üzenetére
Nem hozott eredményt az újratelepítés, viszont másik gépen egyből látja az itunes...
Ötlet valakinek?ÜDv
-
Csapi007
veterán
-
xxman
senior tag
kijött a legjobb iphone játék folytatása!! TAP TAP4 ! ♥♥♥
természetesen freeI just wanna have some fun.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Don't Panic #10335 üzenetére
Win 7es van fent, és mondom eddig ment rajta, most meg nem...
És most raktam fel egy hete, szóval nem lesz reinstall, más megoldás kellene!
ÜDv
[ Szerkesztve ]
-
sanyabanya
csendes tag
Tudtok olyan appot ami egy honlapon található wmv streamet le tud nekem játszani?
-
Kommy
veterán
válasz PredatorNo1 #10338 üzenetére
Rakd fel az itunest újra, de ne csak az itunest töröld, le hanem az összes apple dolgot, és tána indítsd újra a gépet és csak utána rakd fel újra.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz PredatorNo1 #10342 üzenetére
Na végre sikerült, leszedtem mindent Apple cuccot, az usb drivert is töröltem, plusz a registryt is, és leszedtem egy vírusírtót amit azelőtt raktam fel, hogy elb@szódott volna.
Aztán vissza az itunes így jó lett, ha csak simán leszedtem az Apple cuccokat az nem segített, be kellett mennem az eszközkezelőbe és onnan törölnöm az Apple UsB device drivert.
Üdv -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Van az iPod Touch-omhoz audio-video kábelem, amit rá lehet kötni TV-re, kivetítőre stb.
Sajnos mindegyikre azt írta ki a gép, hogy NOT SUPPORTED THE ACCESSORY...Mire lehet egyáltalán rákötni???
Valakinek összejött már?
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
PredatorNo1
aktív tag
Asszem ennyit a Gorilla Glassról!
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Megoldott már a több géppel valószinkronizálás lehetősége? iOS 4.1, 4G.
hardverapro.hu/tag/chipman - Asus RX 6600 XT eladó
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy ehhez hasonló (vagy ugyanilyen) tokot itouch 4g-hez Magyarországon hol lehet kapni? max 6ezret szánnék rá. -
Csirkejozsi
tag
Sziasztok! Már rég meg akarom kérdezni, hogy ti nem tapasztaljátok-e 4.1-es iOS esetén, hogy gyakran miután kapcsolódom egy wifi hálózathoz, ahogy kilépek a settings-ből, hogy megkezdjem a netezést, ledob a netről, és újra csatlakoznom kell, vagy meg kell újítanom a kiosztást. Baromi idegesítő tud lenni, és 3 esetből legalább egyszer mindig ez van. 3.1.3 alatt nem volt ilyen bajom, szal gondolom ez szoftverhiba, de valahogy nem lehet orvosolni?
Üdv, és Boldog Karácsonyt minden lelkes Apple rajongónak!
(Ja és egy 3G 32Gb-os Touch-om van, ha ez lényeges a dolog szempontjából.) -
Don't Panic
senior tag
válasz Csirkejozsi #10348 üzenetére
nálam nincs ilyen gond (g4.4.1) .
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz Csirkejozsi #10348 üzenetére
Nekem van, hogy ledobál, pedig végig aktív az a wifi, meg nem értem a repülő módnak nem az az egyik dolga, hogy keressen wifit, ahova csatlakozhat, ha szüksége van a netre? Mert nekem nem csatlakozik automatán, ha kell a net
ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest