Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
csinált a kijelölt képek mappájában "ipod photo cache" mappát?
egyébként ilyenkor először átkonvertálja a kiválasztott képeket ipod kompatibilisre és ezeket tárolja ebben. mikor ezt csinálja itunesban "optimizing photos for ipod" feliratot ír ki. ha ez megvan az így kapott cuccokat másolja a gépre (syncing photos to ipod)
-
Aaron14
őstag
Nah, közben rájöttem.
Még annyi kérdésem lenne, hogy az albumborítókat, miért nem jeleníti meg az iPod? pedig eredeti cd-ről vannak feltéve, és a WMP megjeleníti őket.
Albumborítókkal nem rendelkező zenékhez hogyan lehet albumborítókat valamilyen programmal hozzárendelni? Persze úgy, hogy automatikus leszedi és hozzárendeli.
Nem szeretek vele tökölni.
Előre is köszönöm!
to nagyitomi: Szerintem a Shuffle hangminősége jó, nem kíváló, hanem jó. Persze egy iPod Nano jobban szól. Amúgy egész kis pofás készülék, remek annak, aki sok szerét szeretne, igényesen hallgatni, de nincsenek extra elvárásai. üdv
[Szerkesztve] -
Aaron14
őstag
-
-
Aaron14
őstag
Jó kis dolog ez, csak sajna egy regsiztrációs név alatt egyet használhatsz fel, és egy vásárlásnál csak egyetlen egyet, ha a vásárlás meghaladja a 10.000ft-ot, de még ígyis megéri
Más kedvezménnyel nem vonható össze.
Amúgy szerintem a Shuffle-nek lehetne jobb hangzása. Én kicsit többet vártam. De nekem a nano remélem úgy befog válni, mint nővéremnek a Shuffle.
Oda van érte! -
Hoffer
őstag
Amúgy mi egyszer bementünk poénból a boltba és vettünk 5 chipset és mind az 5ben találtunk utalványt szal van már itthon egy csomó!
De nem tom mire felhasználni mert nekem most nem kell semmi az iPod-omhoz!
De majd nézek valamit! Amugy nagyon frankó kis cucc ez az iPod, 30 Gb-osom van és semmi gond nem volt vele eddig!!
üdv. -
Aaron14
őstag
Hi! Shuffle nővéremnek lett vásárolva (az is utalványos kedvezménnyel) és igen az zöld.
Enyém sajnos nem zöld Nano lesz, nekem az már túl drága, szürke lesz. De úgy gondolom, mindegy hogy milyen színű, egy idő után úgyis megszokom, és akkor már másik tetszene, szürke az elegáns, és leginkább a zene számít
2GB-os lesz.
Utalványt pedig elég sok chipsben lehet találni, mert én eddig hármat találtam, osztályátrsam is van aki egyet
Töltő lehet, hogy akkor Trust lesz, mivel akkor nővéremmel egy töltőt kellene használnunk, az pedig ha midnketten nyaralni mennénk egyszerre, necces lenne.
Remélem, hogy a Nano-val csak pozitív tapasztalataim lesznek. Szeretem az igényes cuccokat, és az igényes hangzást.iTunes kifejezetten jó, aki eleve rendszerezve tartja a zenéit.
Voltam egyszer kint Hollandiában Apple centerben, és az egyik iPod dokkolós hangszórójuk olyan tisztán, és szépen szólt, hogy olyat még nem hallottam, pedig nem volt nagy.
-
SZiasztok!
Most éppen azzal próbálkozom, hogy soundforge progival ujradigizem a zenéket erőteljesebb basszussal... Majd szólok, mi lett az eredmény!
Ja, aki tudja, hogyan lehet kiszedni a 2. generációs ipod nano-ból az EU-s hangerőkorlátozást, az szóljn lécci!
GoPod-dal nem megy... -
bwoay
nagyúr
magyarul gyári firmware-rel nem tud gapless lejátszást,
akkor sem, ha be van kapcsolva az a feature, amivel elvileg tudnia kellene.
csak a RockBox fw képes erre
mondjuk én nem vágtam volna ketté semmit,
egyszerűen kerestem volna valami koncert CD-t,
és arról begrabelve két egybefüggő számot teszteltem volna a lejátszót
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Tehát akkor részletezem:
- Tokon nincs semmi felirat, sem a kijelző felett sem pedig alatta. Nincs semmi iPod vagy ilyesmi. A hátlapon van egyedül egy Apple leogó illetve gyártási szám, hasonlók.
- A kezelőszerv középső gombja tiszta, nincs jel rajta. A Play/Pause gomb alul van, a hangerőt pedig nem gomb hanem a clickwheel állítja.
- Lásd a legjobb példát, a termék dobozán eredeti iPod látható, a kicsomagolt hamisítványról ordít, hogy köze sincs hozzá.
- Nano nem játszik videót és nincs benne mikrofon.
- És még sorolhatnám
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Más kedvezménnyel nem vonható össze.
De nem tom mire felhasználni mert nekem most nem kell semmi az iPod-omhoz!