Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
a nano és a classic közt simán lehet, sőt feltételezem hogy van is hardveres különbség, pl. más hangdekódoló csip van benne.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
sztem tök jogos hogy ha nem elégedett a hangzással. maradjunk annyiban, hogy nem a hangzás az iPod legerősebb része... a kollégának lehet pl. hogy egy szabadon variálható eq is sokat segített volna.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nem ipod tulajként is tudom, hogy létezik egy resetet eredményező gombkombináció, sztem itt is le lett írva
amúgy 4. generációs nano-d van (a 4G ezt szokta jelölni, de ugye ilyen még nincs
) vagy 4 gigás? -
rumos14
nagyúr
azért elgondolkodatót, hogy a messzeföldön egyszerű kezelhetőségéről híres (hirdetett, hírhedt?) iPod-okkal ennyire meggyűlik a baja az egyszeri usernek.
-
rumos14
nagyúr
válasz
gabesz7250
üzenetére
néma rosszindulattal: welcome to the wonderful world of apple.
természetesen léteznek egyéb megoldások, de pendrive-szerűen, pl. total Commander-rel _nem_ fogsz tudni rá másolni zenét, videót.
vszleg vagy a videóban, vagy a progival van a gond, esetleg az egyik nem szereti a másikat. próbálj más átalaítót, sztem itt is elég sokat ajánlottak a tulajok. -
rumos14
nagyúr
grabbelés = cd trackek wav-ba történő "leszedése"
tömörítés = wav->mp3/wma/stb. formátumba való átalakításha az előbbire gondolsz, elvileg nem lehet különbség, mivel 1:1-ben történő "adatleszedésről" van szó.
ha az utóbbira, a formátumtól, a codec-től (mp3 esetén több is létezik), tömörítés mértékétől, fajtájától függően igen nagy különbségek lehetnek. -
rumos14
nagyúr
segítsetek már, olyan ismerős ez [link] a lejátszó, de nem tudom, honnan

-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
válasz
apostol666
üzenetére
bár távolról sem vagyok shuffle szakértő, de szerintem nem lehet sehogy sem.
a szintén kijelző nélküli creative zen stone-nal lehet könyvtárakat léptetni, ügyes megoldás. -
rumos14
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
itt [link] a két Hama elvileg megfelel, de érdemes kipróbálni vásárlás előtt, hogy vajon gyakorlatban is.
-
rumos14
nagyúr
-
-
rumos14
nagyúr
válasz
Atlantis
üzenetére
egy G3-mal biztos nincsenek (nem voltak, nem lennének, stb.) olyan gondjaid, hogy kevés a basszus. ja és zsebre is vághatod, tudod úgy is vezérleni, és a mellszőrzett sem tép

a hangzás tényleg szubjektíve dolog, de pl. a cnet vaktesztjében a merevlemezes iPod az utolsó helyen végzett... -
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
ja látom a clickwheel-ről írtál később.
nagyon jól leírtad, hogy röviden összefoglalva ciki egy ilyen hamisítvány...
miben marad el még az eredetitől?
- gyengébb aksi, csa pár órát bírja, aztán lehet hogy 1 év múlva már annyit sem.
- bugok, fagyások, kiforratlanság. mivel a gyártó noname, firmware frissítés sosem lesz.
- silány minőségű memória, ami érdekes jelenségekhez vezethet: pl. eltűnnek file-ok, összekuszálódik a filerendszer, a memória egy része használhatatlanná válik.
- általános gagyi feeling.
az eredeti vs. másolat témában érdemes elolvasni a mobilarena-n a vePtu telefon tesztjét. -
rumos14
nagyúr
válasz
üzenetére
leszögezem, hogy nem volt és nem is lesz iPod-om de azért igyekszem válaszolni.
-biztos van hangerő hack, keress rá. másik megoldás, hogy veszel egy ''in ear'' fülest, pl. sennheiser cx300, érdemes. kiszűri a külső zajokat, így elég az aalcsonyabb hangerő is-> nem süketülsz meg.
-a gyártó tudja cserélni, de sztem nem olcsón. pár évet biztos megy az aksija, addigra meg úgyis lecseréled.
-olvass utána, vannak tesztek szép számmal. én olyan 20 óra körülre emlékszem, ami szép teljesítmény.
-menj be a mo-i Apple boltba, kérdezd meg/hívd fel. engem is érdekelne a válasz.
+1: más lejástzóban nem gondolkodsz? iRiver H10?
-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
az ipod nem könvytárak, hanem előadók, albumok, stílusok alapján kategorizálja a zenéidet. ha rendesen és konziszensen vannak kitöltve az id3 tagjeid, nem lesz gondod, de olyanokra is oda kell figyelni, hogy Guns n' Roses és Guns 'n Roses nem ugyanaz.
rengeteg lejátszó könyvtárak alapján rendszerez, amire te is gondolsz, és vannak jóval minőségibbek is, mint a szörnyű ipod klónok sőt akár mint maga az ipod
nézz be pl. a generál mp3 topikba. persze ha az ipod dizájn és életérzés
mozgat meg, az más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)