Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- VR topik
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
flyinghair
csendes tag
Hello!
Kimúlt a Pendrive-om... Béke bitjeire!
Most viszont, hogy új adathordozót szeretnék, szóbajött az mp3 lejátszó mert ugye az biztosítja zeneigényeim kielégítését is...
Engem kifejezetten az iPod shuffle érdekelne, és felmerült pár kérdésem:
1. csak és kizárólag iTunes-on keresztül tudom szinkronizálni a filejaimat amiket szeretnék rámásolni, vagy totalcommanderen keresztül is átmásolgathatok mp3-akat illetve egyéb fájlokat. És ha az mp3-at nem iTunes-on keresztül teszem fel akkor is hallgathatók, vagy csak amiket szinkronizáltam?
2. van az iTunesnak egy funkciója amivel beállítható, hogy mekkora részét szeretném a mp3lejátszóként és mekkora részét szeretném adathordozóként használni?
ezekszerint ha bedugom az USB-kapuba az iPodot akkor mondjuk a TC csak azt a hányadát ismeri fel amit én előzetesen beállítottam adathordozónak, vagy látja az egészet?
3. vagy ezek csak az én kényszerképzeteim, és az iTunes kihagyása nélkül ugyanúgy használhatom iPod-ot mint bármelyik más mp3 lejátszót/pendrive-ot?
Előre is kösz a segítséget: Jim
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest