Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A közeljövőben/karácsonyra szeretném meglepni magam egy normális zenelejátszóval, s túl sok hallottam az iCuccokról ahhoz, hogy használtan ne érjen meg nekem egyet beszerezni. A típusválasztáshoz kellene egy kis útmutatás.Zenehallgatásra használnám, videó nem érdekel, sem pedig a net, az iPod Touch tehát kiesik. Fontos lenne a hosszú akkuidő, és a szép hangzás is, bár elég botfülű vagyok, de azért mégis, ha már lúd...
A tárhely kérdésnél két irányba ágazik a dolog. Egyrészt sokat járok futni és biciklizni, ezért kellene egy kisebb modell. Elsődlegesen Shuffle-ra gondoltam, 4 giga körüli tárhellyel. A gond az, hogy fogalmam sincs, hogy melyik generációt éri meg megvenni.
Másrészt jó lenne egy nagyobb tárhelyű iPod is, amit buszon, vonaton használnék, az nem gond, ha már egy nagyobb dög van a zsebemben. Láttam jó árban Classicokat, 15 ezer körül lehet már kapni 30 gigásat, ami nekem bőven megfelel, tekintve azt, hogy 12 GB az össz zenei állományom. Szóval tizenezerért jó lenne egy Classic. Viszont ott van a Nano, amiben vannak szintén szép példányok, illetve valahol olvastam egy bizonyos iPod Miniről is, aminek elvileg a legszebb a hangzása. Lehet, hogy beszereznék egy hangszórós dokkolót is idővel, szóval azért nem árt, ha szépen szól.A legnagyobb kérdés számomra a generációk közötti különbség. Van akkora differencia az egyes "évjáratok" között, hogy megérje az újabbat venni (pl. sokkal jobb akkuidő, vagy gyorsabb léptetés a zenék között), vagy csak minimális a polírozás?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest