- Micro Four Thirds
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma nagyon elkeseredtem: az egy napos Zen Vision:M lejátszóm, melyet babusgattam, tokban tartottam, tehát nagyon vigyáztam rá, begyűjött néhány csúnya karcot.

Viszont ahogy utána néztem, találtam rá megoldást, hogy ezeket eltűntessem: [link]
A szép állapotot egy speciális fóliával is fenn lehet tartani: [link]
A [link] témában elég sok, szinte csak pozitív tapasztalat gyűlt össze a fenti termékekről.
Sajnos az USA-n kívül nehéz beszerezni ezeket a dolgokat, de úgy néz ki, néhány darabot tudok hozatni...ha kell valakinek, szóljon bátran.
Nem akarok rajta meggazdagodni - a lötyi 5, a fólia 2.5K körüli áron lenne itthon.
Ha érdekel valakit, szóljon bátran! Potyára nem akarok hozatni, még rajtam marad, tehát csak olyan szóljon, akinek biztosan kell!
Sajnos az iPod topicban úgy érzem volt jogosultsága ennek a hozzászólásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Micro Four Thirds
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest