-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz agabe #146648 üzenetére
“Koncepciókban korábban sem volt hiány “
De nem ám. Az megvan hogy a mostani iX dezinget már az i4 idejében Photoshop-olták mint koncepciót? Teli kijelző home gomb nélkül igaz sziget sem volt benne. Lehet a gyerek azóta az Apple-nek dolgozik. Különben most perelhetne. Legalább is így emlékszem. Ez nem új kinézet csak mostanra tudták kivitelezni.
-
Arcképgyáros
válasz agabe #146648 üzenetére
Minél később hoznak ki "SE"-t szvsz annál jobb az SE tulajdonosoknak. A mostani SE úgy is húzza még vagy 2 évig biztosan, ha nem 3... akinek 4" kell az meg úgy sem fog feljebb váltani.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy ha jövőre a sima iPhone is ilyen tetőtől talpig kijelzős lesz, akkor is lesz sima és plus modell?!
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz agabe #146626 üzenetére
Bakker azér csak nézegetek telókat (7 plus ) milyen árban vannak, és 170ezer felett már nem vennék 128gigás független garisat (persze matt black csk), de ritka mint a fehér holló még viszont feltűnően nagy a seftesek egymás közti árfelhajtása.
Egyik eladja 170ezerért (32GB), azt ma már 185-ért hirdeti egy ismert eladó itt a HA-n (ráadásul azt hazudja van +1 év szavatosság a most több mint 10 hónap garin felül...ja persze valami benelux államban talán a számla látható részei alapján), és abban a 170ezerben az elsőnek is benne volt a haszna, szóval volt vagy 150-155ezer amennyiért eredeti eladó megszabadult tőle.Eközben UK-ban meg 400-450 GBP között is ki lehet fogni jópárat csak keresgetni kell.
Nem is értem Zjunior miért nem hirdet páratEz már itt is off
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agabe #146549 üzenetére
Érdekes, mert minden "real life teszt" azt hangoztatja, hogy a "battery life is amazing" i7-hez képest
Mondjuk, ki hogy használja, de feltételezem, aki ezt mondja, i7-et is ugyanúgy használta.
Most nem tudom, mi legyen akkor végképp. Vagy veszek egy Akkus tokot, vagy most kipróbálok egy S8-at. Ha ez lesz, adhatom el az órát is, de azt meg tök megszerettem. i7Plus-on is sokat gondolkodtam, de volt 6SP-om, baromi nagy és kényelmetlen volt egy cipő kötéshez is lehetett kivenni a zsebből, kondi alatt is kényelmetlen volt,hogy a zsebemben volt (ment róla a fülesen a zene és amúgy sem hagynám az öltözőszekrényben).
B-L-A-C-K:Igen, de mi és hogy, mikor többször volt volume down+power-es reboot? Napközben is.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz agabe #146412 üzenetére
Ezt egyébként én mondom senki más és mivel beszoktak jönni a jóslatam lehet tényként kezelni. Amúgy az igaz hogy zuhan az Apple részvény és azt mondják sosem volt ilyen rossz hangulat egy bemutató után. Tény hogy ilyen nagy számban sorozatgyártában levő és eladott termek ilyen magas áron irreális. Nem magyarázza a fejlesztés amire hivatkozni azokat. De valakinek ki kell fizetni az építkezést hogy ne menjen az Apple készpénz állomány rovására.
-
SÖ
addikt
válasz agabe #146402 üzenetére
Semmi késztetést nem érzek a X után, megvárom a XX-t. Azt mondják az olcsóbb lesz mert vissza esik a kereslet, a világ nem tud lépést tartani az Apple áraival és hogy ne könyveljenek el veszteséget, árat csökkentenek 👅
Azért a vezeték nélküli töltés kurv@jo dolog. S7-en volt benne részem, csak egy kínai vackot vettem ami 2 hónapot bírt
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz agabe #146170 üzenetére
A HEVC jó, de megőszülsz, míg Airpdopon valami nagyobb videót átlöksz régebbi készülékre, mert nekiáll átkódolni
A görgetés amúgy tényleg jó, iOS-n mindig utáltam ezt az aprólékos, lassú görgetést. Most végre lehet gyorsan is scrollozni.
r3dsnake: High Sierrára nem merek most váltani, öt munka áll még a MBP-n. Majd ha kész lesznek, talán utána.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz agabe #145605 üzenetére
+1 szerintem is 3 telefon lesz ... de nem i8 hanem i7S és I7S Plus
Az X egy teszt lesz hogy mennyire fogadják el a felhasználók a változást !
Szerk.
Felhasználói élményben szerintem nem lesz gyorsabb ... azok fogják majd tapasztalni a változást akik pl. munkára is használják komolyabb hw igényű alkalmazásokat, videó vágás, renderelés, raw konvertálás stb.
De tény hogy brutálisan erős lesz ... Antutu ugrani fogja a 220 ezer pontot !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
madgie
titán
válasz agabe #145462 üzenetére
A most említett asszony szifonhatosát is visszaküldtem, mert felhős volt a kijelző. Mondjuk cserélni nem cserélték az egész telefont, csak a kijelzőt. Most sem az igazi amúgy, a hetesem kijelzője sokkal homogénabb, de a feleségem semmit nem vesz észre a "hibából".
Ugyanígy lesz az amoled is amúgy: a többség soha nem szúrja ki a státuszsáv beégését, csak pár (hozzám hasonló ) fórumnerd szemét fogja szúrni
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
madgie
titán
-
WestBam
senior tag
válasz agabe #145136 üzenetére
Nem, nálunk csak a cégeknek jár a nagy sebesség, itt az udvarban a doboz ahonnan ment. Magán nem mehet róla, csak én felhúztam a lakásba is ezért volt akkor nekem is.
Most megnéztem: nálunk lehet kábel tv, normál sebességű internet és telefon. A szemben lévő házban pl. van nagy sebességű internet. De a kettővel utánunk lévő házban is. Hülyék ezek, övék lehetne az egész környék, sokkal jobb áraik vannak, mint a UPC-nek⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #145040 üzenetére
Nálam nem sajnos, a megújuló azért ennyi mert szerződés lejártáig igénybe veszed, ha visszamondod a felmondásért is kell fiszezned, de így 1000Ft havonta. Persze erre a megújulóra kérhetek még szintén megújulót kedvezményesen, de akkor ezért is minden hónapban fizetni kell utána. Ha meg nem megújulót kérsz hanem pluszt, az nálam meg ~1800Ft 1GB-ra.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #144965 üzenetére
Az igények nőnek vagy végre meg tudja venni a minőségi cuccokat amit nem kell lecserélni 1 hónapon belül. Értem én itt a kínai piacos ruhákat normálisra vagy a minőségi étel alapanyagokat. Láttam olyat, hogy valaki 40k-ból megoldja a havi bevásárlást, de az messze nem az egészséges kategória.
Vidéken ezzel szemben, ha tud magának zöldséget termelni, akkor felezhető a kiadás.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
-
veterán
-
madgie
titán
válasz agabe #144271 üzenetére
Beszámolta múltkor is az iPad4-em, amire amúgy addig egy érdeklődőm sem volt, és így 105 ezerért lehetett egy iCentre cserés refurb, fóliás tipp-topp iPad Pro-m. Biztos olcsóbban szerezte valemennyivel, de nekem ez így megérte (zseniális az iPad Pro a cerkával, most ezt az appot fogom megnézni magamnak)
-
Arcképgyáros
válasz agabe #143859 üzenetére
Gyorsan is kellett na meg ez volt a legszebb HA-n. Nem mondom, hogy lehetne benn több extra, de legalább kevesebb opció romolhat el benn és A-ból meg elvisz B-be ami a lényeg... vagyis hát Barátnőmet.
feka: Itt falun fele annyiért is viheted.
Balcsin állandóan dobálják be a postaládába a papírokat, hogy "nyaralót vennék", egyszer kíváncsiságból fel is hívom majd őket, hogy mennyiért. Velünk szembe van egy kis fehér nyaraló, kb. harmad akkora mint a mienk, telekben is aztán 48-ért hirdetik.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz agabe #143323 üzenetére
agabe: Szél turbinát üzemelek be, jelenleg Svédben, utána pedig Afrikában lesz a következő állomás.
Én is úgy vagyok vele, hogy ha a hölgy is mutat hajlandóságot akkor kimászok, mert bár sok pénz, de mint írtam is lutrira nem vagyok hajlandó kimenni (Lutri=szóba sem áll velem), persze szerencsétlent sem irigylem, hogy megmutatja bájait meg minden amúgy meg konzervatív és akkor van két beszélgetésünk egyibken kb. kurv@ és strici a helyzet, a másikban pedig random napi dolgok....szekra: Az tuti, hogy nem fogok semmit se belegondolni a dologba, mármint nem várok ettől az egésztől semmit csak, hogy ha kimegyek, megismerném, aztán pár nap vakáció, lesz ami lesz, ha lesz ha nem akkor nem.... (ha jól sül el, akkor én két-három havonta ki tudok ugrani..)
B-L-A-C-K: Nem várom el tőle, hogy bárkinek is bemutasson, sőt... mit mondana ? Szia Apa van egy srác, neten ismerkedtem megvele igaz telefonba kb. kurv@ voltam és látott már mindent belőlem, de most gondoltam megismerem....
nofi:Itthon egy éves ultimátumot kaptam, ha addig nincs semmi, akkor hazamehetek, nekem pedig így kényszerrel nem megy, ha nem érzem úgyse lépek...
Azért megérthető vagyok valahol én is, férfiként hónapokat külföldön, jó, hogy keresek más beszélgető partnert, aztán mikor mire lel az ember fia....[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
szekra
addikt
válasz agabe #143325 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Es azzal a reszevel en is egyetertek, hogy ha mar valaki ide kerul, hogy mas merre tekinget akkor lehet valtoztatni kell. En egy 7 eves, meg tini szerelemkent indult kapcsolatbol leptem ki anno. Eletem legjobb dontese volt igy utolag Pedig nagyon felelmetes volt.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz agabe #141971 üzenetére
Jaja, pont ezt mondta egyik gyógytornász, hogy a műtétek 90% el lehet kerülni. Sebész úgyis azt fogja mondani, hogy műtsék meg.
B-L-A-C-K: cukorral, nátrium glutamáttal bármilyen étel ízét fel lehet turbózni. Ami olcsó az általában olyan is. A húsról pl sütés után meg nem mondod hogyan volt előtte tárolva...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #141657 üzenetére
Elmentem mert ajánlotta asszony munkatársa. Megvizsgált, mondta jaj nagy a baj, nyakam alatt kapok egy nagyobb ütést örökre lebénulok, meg ha nem csinálok ezzel valamit 1-2 év nyomorék leszek, a szemem és fejem is ezért fáj, mert egy örökletes betegségem van ott (már nem is emlékszem konkrétan milyen betegséget mondott, de a szememmel kapcsolatos gyerek is örökölheti), asszony is volt velem, akkor még terhes volt, elkezdett sírni amiket mondott, nekem is elment az élettől a kedvem is... De mondta lehet ezen korrigálni, mondott 3 gyakorlatot mit csináljak otthon, 1 hónapig (ilyen teniszlabdával kellett ilyen értelmetlen faszságokat csinálni).
Jó, utána fogtam magam elmentem egy 1.5 órás magán szemvizsgálatra, mondtam a nőnek hol voltam, és mit mondott ez a faszi, ismerte is, mondta van akinek jókat mond, de van akinek teljesen hülyeséget. Megnézett, és mondta nekem 100% nincs ilyen örökletes bajom, majd utána ugye meglett az MR, és kezdetleges gerincsérvem van, azaz semmi köze amit előadott.
Utánaolvastam a palinak, elsőnek sok embert megijeszt, majd elmész megint, és utána mondja mennyit javultál, 1 alkalom 20 ezer. Viszont nem tudom azt mondani erre hogy sz@r és átbaszás, mert aki konkrétan ajánlotta olyan volt hogy már menni nem bírt meg műtét, és ez kikezelte fullra. Viszont az én esetemben ezek után már vissza se mentem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #141645 üzenetére
Oké hogy kevés a 70, én is örültem hogy csak ennyi, viszont nem így lett beharangozva, mert ha tudom ennyi el se megyek. Már tegnap kaptam az emailt hogy "Célunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk" és majd értékeljem őket...Na akkor ne így hirdessék magukat. Azért mert a szobába van klíma, meg TV, más meg egyenlő a nullával ne fizessek már ki 70 ezret. Pl ott volt a szobatársam öreg, neki megérte, ő is 70-et fizetett, de elvitték MR-re is mert indokolt volt (én ugye már voltam előtte így felesleges volt), akkor kap gerincébe injekciót, plusz napokban meg is műtik, na ez 70 ezerért már okés, de az enyém egy forintot nem ért. És persze nem azt vártam hogy 4.5 napig bent vagyok, és úgy jövök ki hogy már semmi bajom, hanem elég lett volna egy irányt mutatni, de napi 15-15 perc foglalkozással, meg egy kis infúzióval semmivel sem leszek előrébb, klímába tudok itthon is feküdni.
-
Zjunior
veterán
válasz agabe #141629 üzenetére
Szemelyes talalkozo utan vettek meg jofogasrol...
Kellett a penzecske...
Termeszetesen nem en mert otthon se vagyok...
Otthoni pesti ismeros...
Szval van ilyen csak otthon ritka...Más:
Uk-ba apple support chat, i7 meghalt a touch id nem aktivalhato felirattal, es a rezgo motor.
Kuldtek egy dobozt sim tuvel felcimkezett zacskoval first class minden...
2 nap mulva jon a telo varom refurb zsir uj, erre kijelzo csere home gomb miatt es rezgomotor ...
Sebaj nem sokara megy vissza
Szval itt kint mar nem minden esetben cserelik, de a support az komoly[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
veterán
-
Sukta 95
aktív tag
válasz agabe #141225 üzenetére
Melo miatt kell neki. Nem fogadott el foglalot, mert delelott 10-kor mar mi voltunk a 3. ember, aki megnezte es a masik ketto autot is szamittatott volna be, amivel o jobban jar ugye.
radi: szerelonk is mindig ezt mondja, amit te is.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!