Hirdetés
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joey04 #33763 üzenetére
ezer és egy ilyen szélsőséges példát lehet hozni, de én egy ideje pont ezért nem nagyon adok mások vélerményére, szeretek mindent magam megnézni és kipróbálni, mert én fogom használni.
amennyiben adok sokak véleményére, úgy már a kijelzője miatt sem használnám, mert az amoled mellett pláne nem bejövős az emberek egy részének, de nekem nincs vele problémám az s2 és a 4s után, ahogy a sebességével és a folyamatosságával sem, pedig 4s után nagyon bántana a dolog, és már cserélném, kipróbálós lenne például az s4, legalább lenne rá okom - ha mondvacsinált is...
próbáltam s4-et, t-s, gyári alapra történő visszaállítás után beakadt néha, szóval semmi sem tökéletes, bár biztos vagyok benne, ott sem jellemző a dolog, csak kezdeti nehézségek adódnak.
tökéletes telefon nincs, ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest