- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
row
csendes tag
Szevasztok! Bocs, ha ki lett volna vesézve a dolog korábban....Ma hozta a postás a négyest, soha nem volt előtte szifonom... Gyorsan elrohantam egy mobil-üzletbe microra vágatni két kártyám (egy 4-5 éves pannon és egy pár hónapos norvég SIM, aminek alapból kisebb a chipje..). Előbbi gyanús volt, mert a chip eleve a kártya szélén volt és a célszerszám le is nyesett belőle egy picit, de a másik karit szépen méretre vágta...Hazaértem, beteszem mindkettőt (nem egyszerre;-) és semmi.....Segélyhívás, no térerő. Gyanítom el lett cseszve a szabdalás, de most arra gondoltam, hátha eleve nem kompatibilisek a simek, vagy rögtön szoftvert kéne frissítenem...??? Passz, nem értek hozzá. Help pls!
-
row
csendes tag
válasz manchester85 #39069 üzenetére
Köszi, minden klappol!
-
row
csendes tag
Szevasztok! Ismerkedem a telómmal (iph4) de rengeteg dolog nem tiszta.... ITunes-ba már feltettem pár zenét a laptopomról, amit ipodra sikerült is szinkronizálni, de ugyanazokat a zenéket nem engedi a szifonra menteni (autofill), mondván nincs zeneszám a könyvtáramban?!... Valakinek ötlete? Köszi.
-
row
csendes tag
Srácok! 39523-as hsz-re tud valaki mondani valamit? (PC-ről iTunes library-be másolt zenék nem mennek át a szifonra...) Köszi!
-
row
csendes tag
Szevasztok! Lenne 2 blőd kérdésem...Különösen az első miatt aggódom. Tehát: létezik az, hogy az Ip4-ben a kamera funkciónál semmilyen beállítási lehetőség sincs? Gondolok itt olyan alap dolgokra, mint képméret, ISO, időzítő, témák....Ha én lennék a sügér, akkor bocs, ha nem, akkor létezik valami app ami felturbózza a gyárit?
A másik dolog. Kontaktjaim a gmail címtáramról lettek szinkelve. Bejövő híváskor látok is egy fotót a hívóról, de csak egy kb. 1x1 cm-eset a jobb felsőben....Nem lehetne azt megoldani, hogy egész képernyőn látható legyen a fotó? Köszi. -
row
csendes tag
Közben találtam egy csomó ingyenes appot.... Le is szedtem egyet, így már fullos a kamera (időzítő, effektek, img size, sorozat, 5x zoom, képstabi....) Nagy csodát nem várok, de már nincs hiányérzetem...
-
row
csendes tag
Tudna valaki segíteni? ITunes-ból letöltött csengőhangjaim a telón az IPodos albumok között jelennek meg, mint holmi zeneszám. Hogyan tudnék csengőhangot varázsolni belőlük? Hasonlóképpen leszedtem egy analóg órát, amit háttérként szeretnék látni, de semmi lehetőséget nem látok arra, hogy beállítsam így, pusztán van egy ikonom, amit megnyitva van egy nagy bazi órám... Köszi.
-
row
csendes tag
válasz samgar #41696 üzenetére
Mint a kerdesbol is kiderul, elso szifon user vagyok... Gondoltam, ami 10 eve mar mukodott, igy 2011 kuszoben sem lehet ordongos. Szerencse, hogy ingyenes app volt, igy mehet a kukaba. Viszont a csengohangjaim(AAC), amiket az ipod mappaban tarol a telo es ugy lat, mint holmi zenei albumot akkor szinten felejtos? Azert sajna fizettem egy keveset es bosszantana, ha nem tudnam hasznalni...Koszi a valaszt!
-
row
csendes tag
válasz samgar #41700 üzenetére
Már megbocsáss, de meg tudod mutatni nekem azt, hogy hol írják: az iTunes-ból megvásárolt csengőhangok jelentős része NEM alkalmazható csengőhangként, max futás közben élvezheted a vonatfüttyöt, kakas kukorékolást meg mittomén még mit, ha olyan hülye vagy, hogy ezt játszod le....A telóval semmi baj nincs és a probléma is orvosolható, hiszen leszedték már az appot párezren panasz nélkül, sanszos, hogy csak Te meg én nem látjuk a fényt az alagút végén....
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest