Hirdetés
Aktív témák
-
kisbandima
tag
Gondolom emlékszel, hogy nemrég én is ezzel szenvedtem. Mint kiderült működik az, csak van amikor 4-5 másodperc alatt talál nekem jelet, de van amikor 1-2 perc. Ez persze nagyon bosszantó, szóval emiatt erősen gondolkodok, hogy iGO primo-ra váltsak, csak előtte akkor úgye vissza kellene kérnem a Navigon árát, mert ez így sehogy sem tetszik nekem.
Volt olyan, hogy kint a házunk mellett nem talált jelet, bementem a házba, ott pedig rögtön működött.
-
kisbandima
tag
Bocsi, hogy nem az előző hozzászólásomhoz írom, de lejárt a szerkesztési idő.
Az iGO primo megjelenésével kapcsolatban pontosítanák egy kicsit, mert rosszul emlékeztem és a frissítések nem néhány nap alatt, hanem az elkövetkező két-három hét alatt lesznek elérhetőek ("no, all the apps will be released in the next two-three weeks").
-
kisbandima
tag
válasz
Solar_Wind #50361 üzenetére
Igen, minden verzió meg fogja kapni. A napokban folyamatosan fog jönni a frissítés az összes verzióhoz. A meglévő tulajok ingyen frissíthetnek az iGO primo-ra.
Itt pedig megtaláljátok, hogy mit tud a primo: iGO primo
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
Kipróbáltam a Vodafone-os iGo-t. Hát inkább maradok a Navigonnál. A térképen nagyjából jól meghatározta a helyzetemet, de a Navigon sokkal pontosabb. A GPS jel keresése fel-fel villan, olyan mintha szakadozna. Második indításkor már látszólag minden rendben volt. A hol vagyok résznél kiírja a szélességet és hosszúságot, valamint a pillanatnyi pozíciót is. A szélességet és hosszúságot a Navigon is kiírja, hiába azt írja a navigálás indításakor, hogy nincs jel.
Az iGo után most már a Navigon is talált jelet és működik a navigáció. Nem lehet, hogy a műholddal van a probléma?
-
kisbandima
tag
Nekem szerencsére a menü szaggatásán kívül nincs semmi bajom vele és az általad felsoroltakból semmi sem jelentkezett. Esetleg még az, hogy amikor a lock screen-en kétszer megnyomva a home gombot megjelenik az ipod, akkor a borítóknak hülyeséget szokott megjeleníteni. Igaz a menü szaggatása nagyon bosszant, mert korábban ez nem jelentkezett. Már az is megfordult a fejemben, hogy ez egy feature nem pedig bug, méghozzá ami azt a célt szolgálja, hogy elhitesse veled, hogy itt az ideje a telefon cseréjének.
De semmi baj, én nem vagyok márka fanatikus és biztos ami biztos alapon szemmel tartom a HTC-t. Már most félek attól, hogy a következő iPhone 150.000 - 160.000 Ft lesz 2 év előfizetéssel, Ikon 200-al.
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
Megvolt a restore, beállítottam új telefonként, szinkronizáltam a névjegyzéket és a programokat. Továbbra sincs jel. Hogyan bizonyosodhatok meg, hogy nem a GPS krepált be? A Google Maps ezek szerint kilőve, tehát lehet, hogy mégis csak a GPS-szel van a gond és akkor mehetek a T-Mobile-hoz.
-
kisbandima
tag
válasz
vadászcsiga #50093 üzenetére
Igen, nekem a fizetős NAVIGON MobileNavigator Europe van. Épp ezért is bosszankodom. Ha a T-Mobile-ost használnám nem lenne miért idegeskednem. Így viszont kifizettem 45€-t és az iOS 4.3.1-óta nem akar jelet találni, vagyis használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
Zack pár hete felvetette, hogy nem megy neki a Navigon. Mint kiderült, sokunknak nem működött, de Zacknek ha jól emlékszem egy soft reset megoldotta a problémát. Nekem a soft reset nem csinált semit és a ki-be kapcsolás sem segített. Idő közben kijött egy frissítés a Navigonhoz és az iOShoz is, de a helyzet nálam változatlan maradt. Tegnap utána olvastam a dolognak és sokan panaszkodtak erre. A megoldás a legtöbb esetben a restore volt. Én is csináltam egy restore-t és láss csodát tegnap este működött. Ma reggel használni akartam, de már megint nem talál jelet. A soft reset ismét hatástalan és az újratelepítés sem segít. Ezzel kapcsolatban várok ötleteket, mert lassan elfogy a türelmem ezzel a sz**ral szemben és azon gondolkodom, hogy visszakérem az árát és veszek inkább egy iGo Primo-t, ami bármelyik napban megjelenhet.
A restore során visszaállítottam a biztonsági mentést. Az új eszköz szóba sem jöhet, nincs kedvem megint mindent újra beállítani.
A Google Maps minden esetben működött nekem eddig, tehát nem a GPS a probléma.
iPhone 3 GS, iOS 4.3.2, Navigon 1.8.0, no jb
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
Documents To Go Desktop Application with 2-Way File Sync
Ha majd lesz valami tapasztalatod vele, akkor légy szíves oszd már meg velünk, mert kezd tele lenni vele a t****, hogy a QuickOffice-t, Symbianon, iPaden, Androidon is frissítették mostanában, az iPhone meg le van s*****. A Microsoftos doksikkal akad problémája, szóval a kompatibilitásra rá lehetne gyúrni. Eddig ez az egyetlen progi amit bánok, hogy megvettem. Csak jönne már az iWorks iPhone-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
Másnál is jelentkezik az a probléma, hogy hiába némítom le a telefonom (oldalt a kis pöcökkel), akkor is van hang a Safariban (Youtube) és az iPodban is, sőt még a Navigonban is?
iPhone 3GS, iOS 4.3.1 és nincs jb.
-
kisbandima
tag
-
kisbandima
tag
Végre ez is megjelent: Formula1.com 2011
-
kisbandima
tag
válasz
dirty.yakuza #48001 üzenetére
Akkor szerintem a jb a ludas. Nekem nincs jb és minden rendben van a News részt leszámítva, de azért már úgyis áll a bál.
[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
válasz
dirty.yakuza #47995 üzenetére
Itt valami nagyon nem stimmel. A Ham 'Em High 4 oldalból áll. Az első kettő eddig is elérhető volt, az új frissítéssel pedig a 3. és 4. oldal vált elérhetővé. A 4.-en van ugye a 3 Facebook-os pálya. Nálam legalábbis. Nem jb-elt véletlenül az iPhone 4-ed?
Mellesleg elméletileg holnap érkezik az Angry Birds Rio.
-
kisbandima
tag
válasz
LaptopSystem #47921 üzenetére
Az iPhone 4 előnyei a 3GS-sel szemben:
- kétszer annyi memória
- retina kijelző + nagyobb felbontás
- tovább lesz a támogatott eszközök között
- 5 megapixeles kamera
- facetime
- personal hotspot (a 3GS-en a wifi-s rész nem elérhető)
- gyorsabb processzor
- nagyobb aksiHTC: tavaly amikor lejárt az előfizetésem és is az Apple kontra HTC kérdéssel találtam szemben magam. Én az Apple mellett döntöttem és majd egy év után mondhatom neked, hogy nagyon meg vagyok vele elégedve és abszolút megérte a 80.000 Ft-ot, 2 év hűséget és a havi minimum 5000 Ft-ot. Egyedül csak azzal a selejtes headsettel nem voltam megelégedve, úgyhogy gyorsan le is cseréltem. Sőt, a környezetemben is van olyan aki végül is miattam vett iPhone 4-et a HTC Desire helyett és ő is nagyon meg van elégedve az Apple-lel.
-
kisbandima
tag
A Dark Nebula - Episode Two ingyen tölthető ezen a hétvégén.
-
kisbandima
tag
Úgy látom már megoldottad a problémát, de azért olvasd el ezt is:
How do I change "iTunes/Mobile Applications" folder to a different location[ Szerkesztve ]
-
kisbandima
tag
válasz
GuguGuru #9828 üzenetére
Szia!
Én is hasonló problémával küzdök, mint te. Igaz nekem nem iPhone-om van, hanem Nokia 5310 XpressMusic-om. Nekem pont most jött vissza 3. alkalommal. Eddig mindig ugyanaz volt a hiba és mindig ugyanazt csinálták. A probléma: helytelen akkuszint. Ami meglehetősen idegesítő. Sokszor fordult elő, hogy azt mutatta hogy tele van az aksi aztán amikor telefonáltam hirtelen kikapcsolt. De volt olyan is, hogy mikor elindultam az egyetemre a csíkból már csak az utolsó téglalap volt és amikor 10 perc múlva megnéztem már azt mutatta, hogy teljesen fel van töltve. Előfordult az is, hogy rádugtam a töltőre és kb fél óra alatt teljesen feltöltötte. Szerinte. Erre a Nokia szerviz csak annyit csinál, hogy kicseréli az aksit, frissíti a szoftver és szia. A Vodafonos csajszi aki visszaadta a telefonomat mondta, hogy sokan panaszkodnak a Nokia szervizre. Ja és megnyugtatott, hogy hiába kérem a szerviz nem fogja kicserélni. Még annak sem cserélték ki a telefont akinek megígérték. Ennyit a híres Nokiáról. Szóval szerintem amilyen hamar csak tudod vidd vissza. Ha szerencséd lesz kapsz egy újat és akkor újra kezdődik a garancia. A töltőt ne feled el magaddal vinni, nekem azt is elküldték a telefonnal együtt, hátha a töltő miatt van az egész.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politikai mémek
- Metal topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...