Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz kisbandima #50095 üzenetére

    Hát ez sajnálatos, főleg hogy nem kevés pénzt adtál érte. :F
    Mit is mondjak összegzésképpen az eddigiekről. A 4.3 rendszer elég sok apró hibát tartalmaz, és nem is olyan folyékony a működése mint a 4.2-nek, így elég csalódott vagyok (ha nem lesz változás van SHSH-m 4.2.1.-hez).
    Akik meg jailbreakeltek (köztük én is), abban a nehéz helyzetben vannak, hogy fogalmuk sincs hogy a WTF szitu a jb-től vagy a fos 4.3-tól van e.
    Nem fér a fejembe, hogy kúrhattak el ennyire egy jól működő rendszert amilyen a 4.2.1 is volt. :( Volt nálam ez az elhúzom a csúszkát és nem veszi fel a hívást. Azt gondoltam hogy a jb-től van, de kiderült, hogy azoknál is jelentkezik, akiknél nincs jb. Most van egy új hiba, miszerint lekapcsol a kijelző teló nyomkodás közben a legváratlanabb pillanatokban, mintha nem érzékelné hogy éppen nyomkodom, és mintha a beállított 2 perc lekapcsolási időt se érzékelné. Ritkán jön elő, de azért na. Ilyen hibákkal nem akarok együtt élni. :U Lehet a jb-től is, mert sok mindent kipróbáltam, ami esetleg a rendszert instabilabbá tehette, de nem merek restore-t csinálni, mert mi van ha nem a jb, ill. jb progik felelősek a hibáért.
    Remélem gyorsan javítják és feledtetik ezt a 4.3 - 4.3.1 blamát mert az eddig kialakult iOS nimbuszt pár hónap alatt a földig fogják rombolni.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák