Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- OLED monitor topic
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Landon
őstag
válasz
icecave #36142 üzenetére
Ezzel kezdtem a mondani valóm.
"Igaz telefonálni nem fogok vele sokat..." Ezt irónikusan értettem sry ha félreérthető volt.
Lassan már 2 napja kajtatok IS után itouch4-hez de semmi.
Sajnos csak US-ba van egyenlőre. Állítólag ph-n van vki aki szokott behozni 7e-ért. Nem tudom hol lehetne még megnézni eddig néztem: XMS, iJoe, Starking, Beszéljükmac, Árgép, Google és ezek után lassan kezdem feladni.
-
-
-
manchester85
veterán
válasz
icecave #36055 üzenetére
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem arról, hogy ha hűségidővel van előfizetésem, akkor mennyi idő után tudok újból aláírni és készüléket vásárolni. Többen azt mondták, hogy 1,5 év után lehet ismét aláírni, újabb 2 évre. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy 15k kötbért kell fizetnem, ikon 200 csomag esetén. Most akkor aranykártya esetén se ingyenes, vagy hogy van ez? Mert nem fogok 140 ezerért két év hűséggel iPhone-t venni az tuti!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
icecave #36012 üzenetére
4.0.1 volt rajta jb lt
aztán itunessal letöltöttem a 4.1 et és fel is telepítettem és akkor kérte hogy tegyem fel az itunesra az iphonét! ezután leszedtem Iphone1,2_4.1_8b117_Restore.ipsw (308mb) t és EZ alapján végigcsináltam
????? valamit elrontottam?
BÁRMINEK ÖRÜLÖK! 3.1.3-4.0.2 bármi!
elb..tam az iphonom? mikor tudom újra használni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Játékos
addikt
válasz
icecave #35848 üzenetére
Most itt nics előttem itunes, de asszem, hogy van olyan lehetőség benne, hogy kicserélje, illetve összesítse a kontaktokat.
De a kérdésed fordítva: mi van akkor, ha az outlookba írsz egy számot? Akkor meg azt kéne a telefonra varázsolnia, nem?!
Na ennek holnap utánajárok.Kérdés: ha otthon szoktam szinkronizálni, de van itt a melóban egy szgép, és azt authorizálom, akkor is letörli ez a telefonról az appokat/zenéket, képeket?
Vagy akkor felmásolja előbb a telefonról, és a továbbiakban rajtahagyja, ha szinkronizálok?? -
Játékos
addikt
válasz
icecave #35838 üzenetére
ez engem is érdekelne, lehet, ez az iOS 4 saját új "fícsöre?"
Roppant kellemetlen, és bosszantó.
Nekem az asszon van a "háttérben", és ha valakit hívok, mindig meglepődök, hogy miért anyut csörgetem....
Persze gyorsan rájövök a hibára, de ez nagy baromság így. Miért kell hozzányűlni ahhoz, ami jó volt?!
-
Harlek
tag
válasz
icecave #35718 üzenetére
T is gyors, mint a villám, előbb írnak cikket a témában a híroldalak, minthogy Twitteren be tudnák jelenteni. Ami ugyebár, lássuk be, nem igényel túl sok időt és energiát. No de sebaj, kíváncsi vagyok, mely 18 üzlet fogja még a készüléket forgalmazni péntektől kezdődően (egészen hétfőig
).
-
Scoobyka
addikt
válasz
icecave #35581 üzenetére
tudom,de az airvideo ingyenesen letoltheto pcre es mecre is...konvertalni is tud! Valamint ha akarod az otthoni gepeden megoszthatsz avit,mkvt,mov kiterjesztesu filmeket es barhol tudod nezni ahol van a te esetedben wifi,akinek iphone annak meg barhol ahol van legalabb edge halozat es nem kell konvertalgatni ilyenkor.
-
gir01
csendes tag
válasz
icecave #35518 üzenetére
PIN igen, de beírtam majd kijelezte az iTunes, hogy The SIM card inserted in this iPhone is PIN locked. Please enter the PIN code of your SIM card and connect your iPhone to iTunes again. Van egy i betű az iPhone-on, imei-t dobja ki.
A telefont Magyarországon vettem, a T-Mobilenál. 3GS/8GB Black
-
tsimora
tag
válasz
icecave #35494 üzenetére
Bizony bűn letakarni a szélét, mert az a telefon legszebb része szerintem.
Ezért pl. szóba se jönne a bumper vagy barmi ami eltakarja.OFF: Tegnap egy nagyon furcsa "hibat" muvelt a telefon: szemerkelo esoben kellett beszeljek es mint kesobb az kiderult, egy csepp eso pont betalalt a fejhallgato lyukba. Ettol az iPhone azonnal "headphone" modba kerult es elnemitotta a hangszorot. Beletelt par ujrahivasba mire rajottem hogy ez a baja. Kitunkoltam a lyukat es ujra OK lett. Azert belesanditottam a lyukba es szerencsem volt: a vizbetores jelzo meg mindig feher szinu, szoval valoszinuleg nem ugrott a jotallas.
-
tsimora
tag
válasz
icecave #35470 üzenetére
Nem annyira a hanghívásnál van a gond az antenna árnyékoláskor, adatátvitelkor sokkal drámaibb a különbség. Csinálj egy tesztet a speedtest.net ingyenes app-el úgy hogy nem fogod a bal alját és úgy hogy fogod. Javaslom a próbát külön a 3G-re és külön EDGE-re is elvégezni, mert azt vettem észre hogy az EGPRS hálózaton sokkal jobban ki van téve a problémának.
Egy normál balkezes fogás jócskán odab@sz a netezés sebességének. Nem túlzok, 0-ig le tud menni a sebesség, többezer milisecond-os ping válaszidők mellett. Szóval kéretik nem szorosan fogni bal kézzel...
Mielőtt megint nekem esnek páran, előre kell bocsájtanom: a hálózati viszonyok, jelerősség, kültér-beltér jelentősen befolyásolja az árnyékolás mértékét, ezzel az átviteli sebességet.
És igen: "jól kell tartani" a telefont, ahogy SJ is javasolta! Komolyra fordítva a szót, a gyakorlatban ez a jelenség szinte soha nem okoz gondot, és meg tudom erősíteni, hogy a 4 új antenna megoldása a 3G-mhez képest olyan helyeken is vételt biztosít, ahol a 3G-nek már rég nem. És ez a lényeg, nem?
-
<NewL>
addikt
válasz
icecave #35470 üzenetére
IS-el ugyanez a helyzet, ha rajta van az oldalán, foghatod ahogy akarod
erre voltam kivacsi, hogy a gyilokfogas ellen ved az is. ...az ellen vedmegneztem ma a galaxyt egy voda boltba... jesszusmaria, fuuu de gagyi kinai muanyag az. banja a baj a kijelzot, hogy mekkora meg a testreszabhatosagot ha olyan gagyo lakkosgyaszos muanyagbol van
-
rolcsibácsi
őstag
-
manchester85
veterán
válasz
icecave #35449 üzenetére
Ezt nem értem! Mi köze mások véleményének az enyémhez? Van, aki mindenen háborog, most ez az érv? A döntő többség bánta a frissítést, ez pedig magáért beszél. Azt kell nézni, hányan örültek a frissítésnek (3G) nem azt, hogy előzetesen hányan sírtak azok közül (2G), akik a mai napig nem tudják, hogy milyen boldogok lehetnek, hogy kimaradtak a frissítésből... Nem a 2G tulajok véleménye számít, hanem a 3G-seké, az pedig nem a köszönetről szól...
-
BoneDragon
veterán
válasz
icecave #35449 üzenetére
Ezen miért lepődik meg mindenki? Az androidos telefonokat meg kb le is ****** a gyártó.. Kihoz rá egy frissítést, pl 2.1, de utána már nem frissít rá többet.. Vegyük példának a SE-t. Vagy most a HTC-t aki cserben hagyja a csúcsmodelljét... Szóval igen is sokat törődött az apple a régi készülékekkel.
-
Kommy
veterán
válasz
icecave #35264 üzenetére
Igen van újabb iPHUpper, de egyenlőre nem sok minden változás van benne, de ezen a weboldalon tudsz olvasni a beta verziókról.
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz
icecave #35273 üzenetére
Én is amit néztem galaxyt mintha beakadt volna néha.Emiatt valószinüleg rákinyszerit a dolog egy i4-re.Szemét a t mert nem árul már 3gs 16gb-ost.A 8-as meg 2ezerrel olcsobb hát azt kenjék a hajukra.Pedig akartam venni egyet a páromnak mert az i4 nem jön be.Szerintem nem olyan szép mint a 3gs-De lehet meg kell szokjam.
Viszont szerintem is nagyon szép a kijelzője a galaxynak.
Érdekes mikor a képek mappában vagy és lassan forditod a telo mindig próbálnak feléd fordulni a képekÖtletes.
Biztos sok ilyen van még benne.
Nem lett túl vastag az i4?Nekem úgy tünt a media markt-ban. -
Newyorker
addikt
válasz
icecave #35265 üzenetére
Ha az alábbiak fontosak, akkor melyiket ajánlod nekem a 2 közül?:
- lehető legszebb külső
- ingyen navigáció
- minél hosszabb akkuidő
- látványos ötletes megoldások a oprendszerében
- jól működő wifi
- lenyűgözze az embereket(azaz zabálja a nép, ha a kezébe veszi)
úgy kb most ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
válasz
icecave #35265 üzenetére
szerintem kellett ide ez a kis összehasonlító teszt! sokunk nevében mondom szerintem, hogy köszönjük!
volt az én kezemben is már Galaxy S, és tényleg elég jó telefonnak tűnt, az i4ről egyelőre még nem tudok nyilatkozni, de az Apple féle minőség már nagyjából ismert nálam!
-
Kommy
veterán
válasz
icecave #35261 üzenetére
Tessék itt van a [link]
Énis szívesen olvasnám az összehasonlítást.
Ha akarod még tesztelni az iphupper akkor küld el a megfelelő számod. legalább lesz valaki aki iphone 4-en teszteli , mert elviekben arra is optimalizálom. És a képek nem tudom , hogy mutatnak iphone 4-en.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz
icecave #34343 üzenetére
Hát igen , de nem mindenki tesz rá annyit . Van aki korrekt áron adja már 200-210 ezerért kártyafüggetlent látni már a piacon . Sajnos a vatera.hu n nagyon nagy túlzásba esnek páran akik árulják ....... Mégis aki Iphone 4 et akar venni az itt keressen az Aprók közt és a képes Autó expresszen + még van pár oldal ..... csak keresni kell . A lényeg hogy akinél elszakadt a cérna és van 200 ezer Kp ja rá vehet Iphone 4 -et ezeknél javarészt személyesen átvehető .De ti ezt szerintem tudjátok
-
Everman
addikt
válasz
icecave #34343 üzenetére
"Ami azt illeti, játékok hidegen hagynak, nekem mások számítanak (sebesség, e-mail, internet). Ezekben simán hozza a szintet a Galaxy, és jobban személyre tudom szabni."
Sajna ez nem egészen igaz, én is ilyen megfontolások mellett akartam platformot váltani, de nem jött be.
A sebesség relatív, mert az Android hajlamos a belassulásra, mégpedig nagyon durván és gyakran érthetetlenül (ezért ajánlják páran a taszkmanagerrek használatát, mások meg ellenzik
). E-mail nálam negatív tapasztalat volt, egyrészt a GMail kliens nekem nagyon nem jött be, a HTC saját mail kliense meg bugos volt (hajlamos volt felemészteni a teljes memóriát néha), a HTML levélkezelés meg egyiknek sem erőssége.
Internetnél vegyesek voltak az érzéseim, a szövegek képernyő szélességhez való tördelése nagyon bejött, iOS-nél ez hiányzik, a flash támogatás (bár akkor még nem 10.1 volt kint) csak nyűg volt, több oldal csak úgy volt használható, ha kikapcsoltam, volt olyan videómegosztó oldal amit egyáltalán nem tudtam kezelni (DailyMotion), mert az Android flash-e lefagyott vele, az iPhone-os felület meg nem jött be. De a legbosszantóbb számomra az volt, hogy a könyvjelzőket képtelen szinkronizálni az Android, kézzel felvéve meg 30-40 bookmark után iszonyúan belassul a kezelése (jó móka 2-3 másodpercet várni a könyvjelzők megnyitására és utána egy akadozó, szaggató scrollal odavánszorogni a kívánt elemhez).A testreszabás meg addig jó móka amíg megveszed, aztán 2-3 nap után szépen kikapcsolod az élő hátteret, leveszed az aktív widgeteket mert szükséged lesz arra a 20-30 perc plusz akkumulátor időre, amit ezzel megspórolsz. Arról nem beszélve, hogy 1 hét után a home képernyőre a gyakran használt alkalmazásaidat fogod kirakni, mert onnan gyorsabb elérni, mint az Applications menüből és lassan ugyan oda jutsz, mint az iPhone-on voltál
Bár olasz nyelvű, de elég látványos összehasonlítás (SGS vs iP4): [link]
-
Everman
addikt
válasz
icecave #34336 üzenetére
A Galaxy S egy nagyon jó vas (bár a GPS-e nem a legjobb), de ami miatt problémáid lesznek ott, az az Android és főleg a rá megtalálható szoftverek.
Vedd elő iPhone-ra az 1,5-2 éves alkalmazásaidat és nagyjából azt fogod megkapni Androidra, sajna a Google Marketes elképzelései miatt igencsak kevés komolyabb fejlesztő dolgozik rá.
Én használtam 1,5 hónapig Desire-t és olyan érzésem volt, mintha iPhone-on csak a Cydia lenne. Rengeteg apró segédprogram és buheráláshoz szükséges kis utility van a Marketben, de nagyobb alkalmazások csak elvétve és azok is gyakran igen fapados, bugos kivitelben.A játékok nagyjából ZX Spectrum szintűek, amik meg komolyabbak, azok mind iPhone átiratok, amik még a csúcshardvereken sem futnak úgy, mint akár a 3G-n itt. Irodai alkalmazások szinte egyáltalán nincsenek, amik fellelhetők azok mind korlátozott tudásúak (a Docs to Go-nak egy sima kivonás is problémát okozott egy Excel táblázatban).
A legjobban viszont a készenléti idő zavart, minden trükk bevetése után normál használat mellett akár a nap végéig is kibírta a Desire egy töltéssel. Olyan használat mellett, aminél a 3GS max 70%-ig merült csak. Ha több hívásom volt, neteztem, megválaszoltam leveleket, MSN-en online voltam, akkor délután 4-5 fele a reggel 8-kor töltőről lehúzott készülék már kikapcsolt ha nem volt nálam kábel a töltéshez.
Szóval óvatosan az Androiddal, csúnya csalódás lehet és ott nem pár ezret veszítesz egy ilyen kitérővel, mivel azok a készülékek pár hét alatt tízezreket veszítenek az értékükből.
-
-
hahajdu
aktív tag
válasz
icecave #32632 üzenetére
tényleg olyan hangja van mintha a sim mozognak 1-1 milit, de kivettem és nem az. a lényeg, hogy mindenkinek van
a spotlightot kivettem 4.0-ás touch2g-n de nem nagyon hozott észrevehető változást
3.1.3-as 3GS-en nem lehet kivenni az összes pipát így a contacts maradt, de itt sem vettem észre gyorsulást (nincs hova?)
-
keep
csendes tag
válasz
icecave #32322 üzenetére
egyszer a földön találtam én is egy tárcát benne 47ezer forinttal...eszembe se jutott eltenni a pénzt. megnéztem a személyit ami benne volt és láttam h a srác ugyan abba a suliba jár mint én. egyik osztálytársam ismerte a tagot és megmondta neki h keressen meg mert visszaadom a tárcáját. ez így is történt és a tahó meg se köszönte! az emberek köcsögök manapság...
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
válasz
icecave #32246 üzenetére
Dettó ugyan ez a helyzet.
Viszont nekem elkezdett egy olyan csinálni a teló, hogy egyszer csak elmegy a hang. Pl játszottam az angry birds-el és egyszer csak elment a hang, nem némítottam le, hangerő fent volt. Másik meg hívtak és nem csöngött, pedig nem volt rezgőn és fullon volt a hangerő. Ez akkor most hogyan? No jb.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
icecave #32053 üzenetére
Jó lett volna màr most hozzájutni....
Kicsit furcsálom, hogy már ez a 4. széria és még most sem sikerűlt darabszámilag úgy felkészűlni, hogy mindenki megtudja venni aki akarja.
Kiváncsi leszek rá hogy mennyiért adja majd a T ill. hogy el lehet-e majd hozni részletre is. Lejárt a két év hűségem és szeretném újabb két év aláírásával elhozni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sonarr és Radarr
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 512 GB - Független - Garanciális 2026. November végéig