- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Most minek tolt folyamatosan, amikor az optimalizalt toltes be van kapcsolva? Na, asszem vacsorakor rateszem tolteni, aztan lefekves elott meg leveszem. Teljesen feleslegesen toltogeti ejszaka, igaz lehet hogy a One Drive miatt, mert az nem tudott nyugodni - most lekapcsoltam a hatter aktivitasat.
Mas.
Ezek a magsafe powerbank-ok… lattam anno par tesztet az almas megoldasrol aztan most direkt szem elott tartva kompatibilis telefont es tokot vettem.
Csak eppen a zsebemben nem fogom megfozni a telefont a mostani sokkal gagyibb megoldasokkal. Ehh… -
cog777
senior tag
válasz
burgatshow #336836 üzenetére
Neha a gyarto (facepalm) a csomagolas/doboz mereteit tunteti fel.
-
cog777
senior tag
válasz
burgatshow #336831 üzenetére
-
cog777
senior tag
Gondolkozok egy magsafe-es powerbank-on, de nem vagyok 100%-ban elegedett azokkal amiket talaltam. Ugy erzem, nem egy fel teglat akarok hurcolni a zsebemben, igy talan eleg lenne egy 5000-es aksi de nem talalok Qi2-esben. Baj ha csak Qi1-es 7.5W-al tolt (azon kivul hogy lassabb)?
Masreszt feher kellene, mert a telefonom is feher... ujlenyomat gyujto szurke femes, fekete nem kell.
Szoval van egy TORRAS MiniMag Ultra Slim hal'istennek szurke, viszont csak 0.8 cm vastag.
Es van az Anker, ami 200g + 1,47cm vastag (fel tegla) de feher szinu
Kb 1,5 het mulva elutazok, addigra kellene valami... esetleg valami alternativa? -
cog777
senior tag
válasz
Stauffenberg #336720 üzenetére
Erdekes, nalam ez nem merul fel:
hosszan tartva max elojon a menuje de akkor is tudom mozgatni es pontosan ahogy irod, hosszan tartva arrebb mozgatom.
vagy en csinalom mashogy akaratlanul is. -
cog777
senior tag
válasz
burgatshow #336272 üzenetére
Koszi a valaszt mind a kettotoknek, egy ideig nem fogom torolni a regi telefont.
Masik kerdes, lehet hogy mar keso, de en csak esim-mel rendeltem az uj telefont ugyanazzal a szammal mint ami van a regiben. Eleg ha kiveszem a regibol a sim kartyat, majd az uj telefonban engedelyezem az esim-et? Meg soha nem hasznaltam esim-et. -
cog777
senior tag
Jovo heten erkezik az 16p es at szeretnek koltozni a mostani XR-rol. Van par fontos banki, hitelesitos app amit at akarok vinni az uj telefonra. (Pl az egyik hitelesitos app telepitese 24 orat igenyel es ha lejart a varakozasimido, van egy idoablak amikor meg tudom csinalni, szoval maceras)
A kerdes, hogy icloud-al vagy mas modszerrel at lehet vinni az osszes app-ot?
A fenykepek es a backup icloud-ban van. -
cog777
senior tag
válasz
Stauffenberg #334922 üzenetére
Nekem is mindig a outlook vagy a gmail dobta fel az ertesiteseket, mail nem. Aztan meregbol rakerestem es egyik talalat magyarazta hogy mail szolgaltatotol fugg, pl gmail push notification nem megy csak gmail app-al. Mail-nel be kell allitani a fetch-et + a notification-t. Na, azota jo a telefonon a Mail.
-
cog777
senior tag
Ha esetleg valakinek lenne otlete miert hallok neha trillat… Ne zavarj mod be van kapcsolva, ertesitesi listaban orakkal ezelotti esemeny latszik.
Nem jovok ra mi trillazik par naponta de idegesito. Ios 18
Naptar szintugy, nincs esemeny. -
cog777
senior tag
Udv! Hasznalok egy iPhone XR-t, de mar le akarom cserelni, eljart felette az ido. Alkalmazasokat allandoan bezarogatja, akad, illetve az aksija 89%-os (6 ev utan, az elso 5 evben alig hasznaltam) de nekem nagyon gyorsan merul. Szerintem a problema nem a 89%, hanem a 6 ev.
Na mindegy vegul is, a jelentkezok az iPhone 16-os szeriabol a 16e, vagy a sima 16.
Fogalmam sincs hogy mennyit birna a 16-os az XR-hez kepest, ugye 3600 es 2900 mAh-aksi. Altalaban bongeszek, spotify-t hallgatok meloba utazaskor (jatek, Netflix-et nem hasznalok rajta).
Viszont neha hosszabb utaknal jo, ha kibirja a maps rajta, info kereses, hol kell atszallnom stb.
Ti hasznaltok MagSafe aksit? Ra kell "ragasztani" es tolt vagy lehet szabalyozni hogy csak bizonyos %-nal kapcsoljon be a toltes?Ha csak az aksin mulna, a 16 plus-t vennem, de az mar lapat a kezemhez meg a zsebemhez
Szivesen veszek par "inputot", akiknek 16-os telefonjuk van, mennyit birnak az aksik jatek, videok nelkul... Masik kerdes, mennyire jobb a kameraja a 16-osnak a 16e-hez kepest?
Veszek majd vezeteknelkuli fulhallgatot, airpods 4-et talan, tetszett az elozo szeriaban hogy milyen kenyelmesen lehet hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest