- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fritz Teufel
addikt
-
Lien
aktív tag
MA cseréltettem akksit. Eredeti 72%-os volt az új pedig 100%-os állapotú. Kb. délután 3-4-kor vettem le a töltőről és azt vettem észre, hogy a 100%-osan feltöltött és töltőről levett telefonom most 67%-on van. Szinte semmit sem használtam, "csak állt" jobban merül, mint az eredetim volt. Szerintetek érdemes vissza vinni vagy kell több nap?
-
A hangszórórács ilyen “fonott”,nem sima “csibeháló”,így sok dzsuva ami már mélyebben van az belülről nem jön ki máshogy.
Én azt hittem a hangszóró haldoklik a hetesen,ki is cseréltem,aztán szedhettem szét ismét mert ugyanolyan volt,akkor vettem észre hogy szép kis réteg retek van belül a rácson,a zseblámpa fénye alig jött át rajta,pedig kívülről már tisztának látszott.
IPA+fogkefe+iqos tisztítópálca kitakarított mindent.
Azóta is szuper. -
A beszédhangszóró rácsa csúnyán el tud koszolódni az évek alatt,ha már bontják az akku miatt a telót akkor érdemes kipucoltatni a rácsot kívül-belül.
Muter hetesénél is brutál mi kosz volt a rácson belül,olyan amit csak belülről lehet kitakarítani,önmagában a külső pucolás sokat nem ér ha már annyira koszos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okosórával is készül a HMD
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged