- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
zenit73 #306367 üzenetére
icecave
Ez mind szép h fejlesztik csak ugye van egy plusz jó dolog amit használna is az ember de nem meri mert ha beég akkor az pénztárcába nyúlós.
Tehát köszi hogy fél milliós telefon és mi teszteljük le hogy beég e vagy sem 🫣
Akkor kéne be dobni eladásra a funkciót ha már tuti jó szerintem. Addig teszteljék a laborba 😂
Tehát én se kockáztatom vagy azért nem kötök biztosítást amit 8 éve egyszer se tettem telefonra nem is kellett de most ha netán beég akkor jó lenne ugye mert. Plusz szerviz és legyek addig telefon nélkül balblaTehát szép, hogy már az iPhone is tudja ezt dolgot csak épp nem biztonságos tehát köszi Apple 🤬
Parkolás
Megszunt valamiért a parkolás app az Appstore-ba törölték is már vettem észre egy hete még volt kb pedig nagyon jó volt.
Nem szeretem a bankkartya használni erre jó volt mert egyből a Tré mobil számlával fizettem.Aki még így van h nem szereti a bankkartyasat szeretne akkor a mobilfizetés app tökéletes. Most találtam és és hasznaltam is.
Lehet jelzést állítani ne felejtsd el a parkolást, ha idegen helyen vagy és para van hova parkoltal mutatja hol a kocsid és persze rögtön mutatja hol vagy mennyi a parkolás indít és mutatja mennyi az annyi.
Egyszerű gyors és tökéletes! -
Bondix
aktív tag
válasz
zenit73 #306367 üzenetére
icecave
Ez mind szép h fejlesztik csak ugye van egy plusz jó dolog amit használna is az ember de nem meri mert ha beég akkor az pénztárcába nyúlós.
Tehát köszi hogy fél milliós telefon és mi teszteljük le hogy beég e vagy sem 🫣
Akkor kéne be dobni eladásra a funkciót ha már tuti jó szerintem. Addig teszteljék a laborba 😂
Tehát én se kockáztatom vagy azért nem kötök biztosítást amit 8 éve egyszer se tettem telefonra nem is kellett de most ha netán beég akkor jó lenne ugye mert. Plusz szerviz és legyek addig telefon nélkül balblaTehát szép, hogy már az iPhone is tudja ezt dolgot csak épp nem biztonságos tehát köszi Apple 🤬
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dell notebook topic
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SörcsaPH!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged