Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Aktív témák
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! Ismét szokatlan problémával küzdök, s nem találok megoldást. Készítettem ma 2 új csengőhangot. Frankón felszinkronizáltam a teflonra, azonban nem nyerték el tetszésemet, ezért töröltem őket. Helyesebben fogalmazva csak töröltem volna őket. Ugyanis! Jobb klikk, törlés után, a lomtárba "helyeztem" a 2 fájlt. A bibi abban van, hogy a lomtár a gépemen alapból ki van kapcsolva. Így, vagy úgy, a 2 csengőhang fent maradt a telefonon, pedig a szinkronizálandó mappából is töröltem mindent, majd vissza. Az sem segít, hogy 2 ugyanolyan elnevezésű, fájlt visszatöltök, mert akkor 2-2 példány van egyazon néven. Van megoldás? Miként tudom eltüntetni a nem kívánt hangokat?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! Köszönöm szépen a videolejátszóval kapcsolatos válaszokat! Van azonban egy újabb kérdésem! Hobbimból adódóan gyakran 3-4 napot "árammentes" környezetben töltök. Szükségem lenne valami mobil töltőre, vagy akkumulátort helyettesítő adapterre. Van valami bevált típus, amit ajánlani tudnátok?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! Nyilván most nem örültök majd a kérdésnek, de mit gondoltok, melyik a "legjobb" ingyenes media lejátszó 4s-re? Elegem van a konvertálgtaásból...
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Cybertrone #29111 üzenetére
Szia! Tetszik a hozzászólásod, mert engem iszonyat idegesít. Sőt! Mintha egyre jobban zörögne, mondjuk ezt már lehet beparázom magamnak. Valaki nem oly rég írta, hogy cserélik, de csak valami "refurished" készülékre, ami, ha jól értelmezem már javított... Mi a csudát csináljak szerinted?
-
Hókusz Pók
aktív tag
-
Hókusz Pók
aktív tag
Itt a cáfolata a gyroscope oknak: "... Apple’s iPhone 4 is hiding underneath a black piece of silicon labeled AGD1 2022 FP6AQ. Unlike other devices out there, the iPhone uses a microscopic, electronic version of a vibrational gyroscope, called a MEMS gyroscope...". Ez ugyebár nem mechanikus kütyü, ergo nem zöröghet...
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! Zörgés problémára félhivatalos "állásfoglalás" szerint valóban a gyroscope adhat választ. Mondjuk engem megőrít... Továbbá! SMS gondjaim is vannak... Kézbesítési jelentések nincsenek? SMS-t menteni nem lehet? Miként tudok a szövegben léptetni?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! Nagyjából képben vagyok már a készülékkel, de van egy probléma, melyre ilyen-olyan választ is kapok. Ha "megrázom - megpöcögtetem" a telefont, akkor a felső hangszóró környékén egész halk zizegő hang hallatszik, mint amikor apró fémdarabkák "pattognak" kemény felületen. Többen azt mondják ez normális, többen nem is hallottak ilyen problémáról. Szerintetek?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! Pénteken megvettem az új telefonom (4s 16GB). A 6230-as Nokia után csak figyelgetek... Nyilván most majd írjátok, hogy használjam a keresőt, de nem kevés időt eltöltöttem kutakodással, sajnos nem mindent sikerült megfejtenem.
1. Csengőhangot egyszerűen nem tudtam iTunes-szal feltenni, mert nem volt hajlandó megjeleníteni a telefonon a fájlt, iTunes-ban megjelent, de nem játszotta le. (Ezt kikerültem egy másik szoftverrel, ellenben szinkronizálásnál az iTunes kapásból törli is...)
2. Háttérképet nem tudok tetszés szerint felrakni...
3. Flash... Nagyon hiányzik, többek között a banki és munkahelyi ügintézés végett...Lenne valaki olyan türelmes és segítőkész, hogy pár gondolatot reagálna ezen első nehézségekre?
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok! ne haragudjatok, hogy ide írok, de teljesen új vagyok/leszek a témában (iPhone) és hírtelen nem tudtam eldönteni, hol is tegyem fel kérdésem, ami roppent egyszerű és rövid. Szóval! Szabad itt [link] megrendelnem a 4S készüléket, vagy fake az oldal szerintetek? Egy barátom kint él Angliában 2-3 hét múlva jön haza és addigra megrendelhetné.
Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robotporszívók
- További aktív témák...