Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Totheground
addikt
Hát 5.0.1el is kalap szar a coverflow
-
Totheground
addikt
Kicsit késve amúgy, de ez volt már?
-
Totheground
addikt
válasz
Stiegliz #21703 üzenetére
Az, hogy látodm hogy az üzenetet csak elküldted vagy a másik már el is olvasta-e esetleg épp írja a választ. Mint különböző chatprogiknál.
Ha már kaja, ma olyan, de olyan jó steaket ettem.
Inkább próbálok több zöldséget enni, mint amit az itteni konyha egyébként használ, de néha kell kicsit vétkezni.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
válasz
Ragnar95 #21080 üzenetére
Nem tudom a Vodánál hogy megy, de én a T-nél eddig az összes (4) rendes->microsim cserémet elsütöttem úgy, hogy "meghibásodás" miatt ingyen cserélték (a vicc az, hogy ezt a lehetőséget az ügyintéző srác említette
). Egy próbát megér, kérdezz rá egy ügyintézőnél.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Az alvásfigyelést elvileg appok is tudják, csak akkor a telót az ágyra kell tenni és a motion sensor érzékeli, ahogy forogsz.
-
Totheground
addikt
válasz
Solar_Wind #20445 üzenetére
Én tuti beviszem gari vége előtt. Ha esetleg cserélik, a +1 év gari nem fog ártani.
-
Totheground
addikt
Másnál is néha lazán elindul magától az iTunes?
Ki van lőve a "start when this device...." és mégis.
Lehet a wifi sync miatt? -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
válasz
rolcsibácsi #19676 üzenetére
Ha draga neki a párszázas app, akkor ne használja. Az, hogy valakinek nincs kerete, nem jogosítja fel kicsit sem a lopásra.
End of
-
Totheground
addikt
válasz
Mela Kehes #19311 üzenetére
Van 4square-ed?
-
Totheground
addikt
válasz
manchester85 #19123 üzenetére
pénzügyi nyilvántartóra itt senkinek nincs szüksége, mert senkinek egy fillére se
-
Totheground
addikt
válasz
rolcsibácsi #19108 üzenetére
Jelen.
-
Totheground
addikt
Lassan egy éves lesz az i4 és kezd kicsit furán viselkedni a home gomb. Időnként nem érzékeli a nyomást, pl van, hogy 2-3* meg kell nyomni, hogy felébredjen és a duplakatt sem mindig jön össze. De még nem állandó. Ez garis probléma? Valamennyire ugyan zavaró, de nem biztos, hogy az egyébként meg jó állapotú, hajszálkarcmentes telót le akarnám cserélni egy refurbra.
-
Totheground
addikt
Contacthoz lehet valahogy GPS pozit rendelni?
Ha már tud emlékeztetni loc. alapján, nem ártana pontosabban belőni a címeket, mert utcanév/házszám alapján néha jóval odébb akja a dolgokat. -
Totheground
addikt
válasz
Zjunior #18632 üzenetére
Jabaslom, hogy használj vesszőket, mert a kérdést így kétféleképp is lehet értelmezni
(a királynőt megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindnyájan bennevagytok, én nem ellenkezem
vs
a királynőt megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindnyájan bennevagytok, én nem, ellenkezem)
Tehát:
A photostream mappából nem tudsz törölni.
A sima photos (iPhonenál Camera roll) mappából kéne tudnod, én most próbáltam és működött.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Én havi 3-4 giga adatforgalmat égetek el a telón (+ipad teth), nem tudom, egyesek hogy képsek létezni nélküle.
És addig örülj, amig nem kapsz olyan maileket, amikre esetleg perceken belül reagálni kell.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Nekem nem látszik az iTunes Match (coming soon). Remélem ez csak azt jelenti, hogy véletlen túl korán kikerült, nem azt, hogy nem is lesz.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Az iPhone/iPad mennyire szereti, ha direkt lcl/tft tisztító "spary"-el (hama) tisztítom a képernyőjét?
-
Totheground
addikt
Ha már sorbanállás
http://www.youtube.com/watch?v=pkH1g4eR9qA -
Totheground
addikt
Akinek a régi mobileme miatt 25 giga az iCloud tárhelye, az csak egy évig lesz így, vagy végleg ekkora marad?
Tárgytalan, addig amig a MobileMe előfiz tart
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Na, találtam egy videót, a Coverflow nálam is pont így szar. Valaki esetleg már tralált megoldást?
-
Totheground
addikt
Szerintetek ha newstandbe free appként lehet betenni a dolgokat (és betöltéskor nem dobja be a szokásos "buying this xy? confirm/cancel" gombot sem), akkor az előfizetéseket nem számlázza ki, hanem azt máshogy kell intézni? Mert hozzáadtam pár magazint megnézni, hogy hogy megy, és remélem nem basztam el párezer forintot.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Hm. iTunesban ki- és visszakapcsoltam a wifi syncet, rányomtam egyszer a apply-re még kábellel, most működik rendesen wifin keresztül is. Lejelentkeztem a hálózatról, vissza és 2-3 secen belül lehetett nyomni a gondot.
-
Totheground
addikt
válasz
h1n1_900 #16531 üzenetére
Mert volt szerencsém kint élni egy darabig, és amig nem jutok vissza (max 1-2 év remélhetőleg), igyekszem úgy karbantartani a nyelvtudásomat, hogy ahol lehet, azt használom.
A wifi sync meg olyan, mint a mesében. Hol volt hol nem volt. Most pl nincs kiszürkítve a gomb, pedig minden filter be van kapcsolva a routeren, de 3 percel ezelőtt meg szörke volt.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Blaise #16482 üzenetére
Letöltöd az ipsw-t és shift+restore.
#samgar
Az addig oké, hogy ha egy képet csak egy mappába akarsz tenni. De mi van akkor, ha esetleg azt akarod, hogy egy kép több mappában is legyen (mint ahogy a fenti példában is írtam, mert két kategóriába is tartozhat egy fotó)?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Nekem a coverflow már első béta óta szar, most sem lett jobb.
Illetve lehet, hogy egyeseknek nem tiszta, de az iCloud két dologra jó:
egyrészt tárolja és synceli a támogatott appok filejait, képeket, maileket, calendart (ezeket tudod ki be kapcsolni), illetve ha belövöd a backup ti iCloud-ot, akkor oda teszi azt a backup-ot is, amit eddig az itunes kezelt. Viszont ezesetben az itunes nem fogja az említett backupot lementeni, tehát restorenál a cloudból fogja visszaszedni a dolgaidat. -
Totheground
addikt
Ha valakinek eltűnik a personal hotspot, network settings reset és visszajön.
-
Totheground
addikt
Sry, hogy mindig ide tévedek be a pades kérdésekkel is, de itt legalább van élet
Griffin IntelliCase-el van valakinek pozitiv/negatív tapasztalata? Illetve szeretnék beújítani egy stylus-t, ebben esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Nem rosz az iPad FB kliens, bár az idegesítő, hogy ha undockolod a billt, akkor eltűnik a send gomb mind chatnél mind message-nél.
-
Totheground
addikt
Itt kicsit off, de kiváncsi vagyok.
iPad-re szerinteket mi a legjobb? Simán SmartCover, fólia + SC vagy valami egészen másféle tok?
-
Totheground
addikt
http://taker.hu/
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
rolcsibácsi #14520 üzenetére
Személye válogatja. Nekem pl nem kell az sms, mert nem küldök, a tv végképp nem, viszont a dupla adatforgalom nagyon is.
-
Totheground
addikt
válasz
makaveli666 #14487 üzenetére
Akkor majd tesztelem a paddal, ha hazaérek.
-
Totheground
addikt
válasz
makaveli666 #14484 üzenetére
Csak akkor tudod feltenni, ha dev vagy, vagy egy dev regelte a készüléked UDID-jét.
-
Totheground
addikt
iPhone 4S
iPhone 4(for)S(teve)
-
Totheground
addikt
Ha valaki annak él, amit csinál (és Jobs ilyen volt), akkor ez van. A vége felé már tuti nem a pénzért vagy a karrierért csinálta, egyikben sem nagyon volt feljebb.
De ez olyan fura, tegnap lement a Keynote, ma meg ez.
Utálom ezt leírni, de szakmai ártalom... Holnap csúnyán megzuhannak az Apple részvényei, ebben biztos vagyok, ha csak nem függesztik fel a kereskedésüket.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Itt is felkúszott a GM, minden ment simán, leszámtva azt, hogy az appok visszatöltése egyszer megállt, gondolom bekavart az iCloud CP telepítése.
-
Totheground
addikt
Hát, ez nekem csalódás. Az iOS5 jó lesz a padre, de kb ennyi.
-
Totheground
addikt
One more thing, és Jobs papa jön, bejelenti az 5-öt, mint az utolsó készüléket, amit ő mutat be. Az úgy még ütős lenne...
-
Totheground
addikt
Reméljük lesz one more thing.
Ha nem, akkor fail.