- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
válasz
manchester85 #42651 üzenetére
Igen importáltam.
Ha a beállítésoknál az iCLoudnál kikapcsolom az a Contactokat, akkor megkérdezi, hogy megtartsa, vagy törölje az importáltakat. Ha azt mondom neki, hogy törölje, akkor minden kontakt eltűnik. Ha visszakapcsolom az iCLoudban a kontaktokat, akkor meg megjelenik az összes kontakt (nem csak az iCloudban tárolt).Biztos, hogy én nem csinálok valamit jól, de egyszerűen nem tudok rájönni. Már sík ideg vagyok az egésztől
Tudom, hogy műszaki analfabétának tűnök, ahogy bénázok ezzel az aprósággal, de hidd el, hogy nem vagyok az...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest