Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
bmwk1200s #368 üzenetére
4.2 alatt tobb dolog van optimalizalva a cydiaban, de persze a legjobb dolgok mind frissitve vannak. a4.3 nem egy nagy lepes, ezert csak par olyan app van ami minimumnak a legujabbat igenyli. mondjuk reg volt mar 4.2 a telomon ugyhogy nemtudom azon is voltak e ilyen beakadasok. nem mindig csinalja csak ha futnak dolgok a hatterben.. valahogy jobban is megoldhatnak ezt a multitaskos dolgot.. most az osszes appot ami van a telon, elinditottam es megnezem hogy birja reggelig. 23:00kor vettem le 100%al a konektorrol. en az osszes appnak engedem hogy hayznalja a helyzetemet es a pusht ha van. kb 50-60 app van most rajta. annyira nem hianyzik a jb. igyis ki tudom hasznalni mert van jo par appom. nem teszem vissza a 4.2-t, vegulis ez is jo. elonye nekem pl az hogy a videok streamelesenel ossze lehet pinch and zoomolni a videot ugy hogy latszodik a cimsav, hogy a videokat lehet finoman is tekerni mint az ipodban, sztem gyorsabb valamivel a safari is a 4.3tol benne levo turbo miatt (nemtom most mi a pontos neve, talan nitro..)
meg mar unom mindig ujratenni is... nincs ezzel baj.nemtom ki irta h nincs flash: annak annyi h az rtl most pl nem flashel nyomja a videokat hanem silverlighttal. ha lenne flash attol azt meg nem tudna lejatszani sajnos. amugy mennek a vimeos videok is, meg eleg sok oldal videoi tamogatottak. videanak is van iphoneos oldala.. nemkell mindenhez flash.. en sem ertem miert nem tudjak megoldani, de annyira nem hianyzik..
sztem gazabb hogy meg mindig ennyi kockas reszt latni a safariban ha gyorsan gorget az ember..
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Microsoft Excel topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest