Hirdetés
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hétfőre tervezem egy sima iphone4 vételét, láttam hogy a 16-32 gb-os gyártását már leállították illetve nemis nagyon lehet kapni, ellenben a 8gb-ossal. Nemnagyon követtem a dolgokat de a 8gb-osat mikor kezdték el gyártani? illetve még meddig lehet szerintetek kapni t-nél pl?
Illetve másik kérdésem azlenne hogy nemvolt még iphone-om így igazából szeretnék ebbe segítséget kérni amolyan iphone kezdőknek stílúsú leírást, találtam neten 1-2 leírást de pl nincs teljesen öszefoglalva pl itunes használata aki nem ért hozzá, akkor frissítés, illetve télleg ha rádugom gépre elsőnek akkor milyen beállításokat érdemes végrehajtani?
Illetve mire kell figyelni akár a telefonnal akár az itunes-al kapcsolatban? Valamint itunes regisztráció mindenképpen kell ha pl frissíteni akarom a készüléket?
köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest