- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Hétfőre tervezem egy sima iphone4 vételét, láttam hogy a 16-32 gb-os gyártását már leállították illetve nemis nagyon lehet kapni, ellenben a 8gb-ossal. Nemnagyon követtem a dolgokat de a 8gb-osat mikor kezdték el gyártani? illetve még meddig lehet szerintetek kapni t-nél pl?
Illetve másik kérdésem azlenne hogy nemvolt még iphone-om így igazából szeretnék ebbe segítséget kérni amolyan iphone kezdőknek stílúsú leírást, találtam neten 1-2 leírást de pl nincs teljesen öszefoglalva pl itunes használata aki nem ért hozzá, akkor frissítés, illetve télleg ha rádugom gépre elsőnek akkor milyen beállításokat érdemes végrehajtani?
Illetve mire kell figyelni akár a telefonnal akár az itunes-al kapcsolatban? Valamint itunes regisztráció mindenképpen kell ha pl frissíteni akarom a készüléket?
köszönöm előre is a segítséget.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest