- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
spedyboy #23432 üzenetére
Szívesen veszem véleményedet, konkrét kritikádat a szöveggel, a cikkel kapcsolatban, ugye jó az, ha olyan embertől hall az ember véleményt, aki maga is ír, alkot.
A konkrét cikkhez nem nyúltam hozzá megjelenése óta, nem volt vele semmilyen célom, sem az, hogy reklámozzak valamiféle terméket, sem az, hogy saját szolgáltatásomnak nyújtsak holmi burkolt marketing-tevékenységet. Pláne olyan szolgáltatásnak, ami önmagában is kicsit "gáz". Csupán érdekesség kedvéért ütöttem össze kb. fél óra alatt.
Nem azzal van a gondom, hogy miről írsz, hanem hogy hogyan teszed. Természetesen nem kötelező egymás írását olvasni, elemezgetni pláne. De ha alkotsz, azt tedd körültekintéssel!
"Mivel töben is kérdezték hogy hogyan kell iTunes ban ezt azt ezért gondoltam irok rola egy cikket!"
Első mondatod. Tanult embernek ez fáj. Sőt, a legtöbb ember ennél a mondatnál hagyja abba a blogod olvasását és elkönyvel téged valaminek, ami nem vagy és amilyennek valószínűleg nem is szeretnél tűnni.
Téma lezárva részemről. Marketing: a spedyboy által említett cikk elérhető adatlapomról
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest