Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
spedyboy #23432 üzenetére
Szívesen veszem véleményedet, konkrét kritikádat a szöveggel, a cikkel kapcsolatban, ugye jó az, ha olyan embertől hall az ember véleményt, aki maga is ír, alkot.
A konkrét cikkhez nem nyúltam hozzá megjelenése óta, nem volt vele semmilyen célom, sem az, hogy reklámozzak valamiféle terméket, sem az, hogy saját szolgáltatásomnak nyújtsak holmi burkolt marketing-tevékenységet. Pláne olyan szolgáltatásnak, ami önmagában is kicsit "gáz". Csupán érdekesség kedvéért ütöttem össze kb. fél óra alatt.
Nem azzal van a gondom, hogy miről írsz, hanem hogy hogyan teszed. Természetesen nem kötelező egymás írását olvasni, elemezgetni pláne. De ha alkotsz, azt tedd körültekintéssel!
"Mivel töben is kérdezték hogy hogyan kell iTunes ban ezt azt ezért gondoltam irok rola egy cikket!"
Első mondatod. Tanult embernek ez fáj. Sőt, a legtöbb ember ennél a mondatnál hagyja abba a blogod olvasását és elkönyvel téged valaminek, ami nem vagy és amilyennek valószínűleg nem is szeretnél tűnni.
Téma lezárva részemről. Marketing: a spedyboy által említett cikk elérhető adatlapomról
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- Milyen routert?
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...